Skip to content
Medikali

Kinetoterapeut (adulti)

La Medikali, clinica medicală privată, ne dezvoltăm echipa și căutăm un Kinetoterapeut.


Dacă îți dorești să ai la dispoziție aparatură medicală performantă, un mediu plăcut și relaxant și respect față de profesia ta, te așteptăm alături de noi!

Căutăm oameni care ne împărtășesc valorile și pasiunea pentru medicină, profesioniști care se implică fără rezerve în fiecare caz medical și țin pasul cu inovațiile din domeniul lor de expertiză.


Clinica este amplasată în București, sectorul 3, Bld. Theodor Pallady 66, într-un spațiu nou și modern întins pe 1500 metri pătrați. 30 de specialități medicale stau la dispoziția pacienților nostri.

Descrierea jobului

Principalele responsabilități:

– Îngrijirea pacientului conform indicațiilor medicului și conform protocoalelor de lucru interne;

– Efectuarea procedurilor specifice conform conduitei terapeutice și obiectivelor stabilite și completarea în fișa de recuperare a pacientului a tuturor informațiilor conform procedurilor de lucru;

– Supravegherea permanentă a planului de tratament și a evoluției pacienților pe întreaga perioadă a desfășurării planului de recuperare;

– Păstrarea evidenței și urmărirea eficientă a tratamentului precum și adaptarea planului de tratament în funcție de evoluția pacientului, după discuția cu medicul de recuperare;

– Consmenarea în aplicația WEB a procedurilor efectuate pacientului;

– Gestionarea eficientă a fluxului pacienților în sala de așteptare, pentru a se evita întârzierile;

– Sprijinul emoțional, empatia, disponibilitatea și solicitudinea arătate pacienților sunt printre cele mai importante responsabilități.


Așteptări:
– Excelente abilități de comunicare, empatie și orientare spre nevoile pacientului;

– Cunoștințe avansate în recuperarea medicală;

– Deținerea Certificatului de calificare profesională și Aviz Anual de liberă practică;

– Cunoștințe MS Office, nivel mediu.


Ce oferim

Inovație și perfecționare continuă.

Să fii profesionist înseamnă să nu te oprești din învățat. Suntem conectați în permanență la ultimele inovații din domeniul medical, fie că vorbim de aparatură și tehnologie de ultimă generație sau descoperiri în materie de proceduri și medicație, pentru a oferi acces la cele mai moderne terapii.

Un mediu de lucru sănătos și serios, unde profesionalismul se îmbină corect cu un management de calitate.


Punem la dispoziție un sistem prin care poți profesa la un nivel ridicat și îți poți respecta propriile standarde etice și profesionale.

Hai într-o echipă tânără, dar experimentată, care își dorește să ofere îngrijire medicală integrată, la cele mai înalte standarde. Trimite-ne CV-ul tău!

Aplică la acest job

Încarcă CV

CV-ul tău în format electronic (pdf, doc, docx, jpg, jpeg). Fișierele trebuie să fie mai mici de 2 MB. Tipuri de fișiere permise: txt pdf doc docx jpeg jpg.

* Câmpuri obligatorii