Skip to content
Medikali

Chirurgie plastică

Fă o programare

Servicii chirurgie plastică

Despre chirurgie plastică

Dacă ai nevoie de o intervenție de chirurgie plastică, ai ajuns unde trebuie! La Clinica Medikali din Sectorul 3, București, asigurăm servicii de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă la standarde înalte de calitate, efectuate de o echipă de experți, cu tehnologie performantă. Nu ezita să te programezi prin call-centerul clinicii situate în bd. Theodor Pallady nr. 66A, sector 3, București.

Ce este chirurgia plastică

Chirurgia plastică este ramura medicinei care se ocupă cu modificări faciale și corporale, în scopul îmbunătățirii aspectului. Intervențiile vizează corectarea trăsăturilor care nu sunt în acord cu dorința personală, dar și reconstrucția, în caz de boală, accidentări sau defecte congenitale. Chirurgia plastică se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, dar este accesată cu predilecție de femei. Iar beneficiile sale sunt atât de ordin fizic, cât și de ordin psihic. Restabilirea funcțiilor (când vorbim despre chirurgia reconstructivă) și îmbunătățirea aspectului duc nu doar la armonizarea trăsăturilor faciale sau corporale, ci și la creșterea stimei de sine.

Chirurgie Plastica img

Servicii de chirurgie plastică la Medikali București

La Medikali, avem grijă de sănătatea ta, dar și de înfățișarea ta! Echipa noastră specializată în chirurgie plastică asigură servicii la standarde internaționale, iar pentru intervențiile de natură estetică efectuate în clinica medicală din sectorul 3 beneficiază de aparatură de ultimă generație. Punem în slujba pacienților noștri profesioniști și tehnologie performantă, ca să ne asigurăm că obținem rezultatele dorite.

Iată ce servicii și intervenții poți accesa la Medikali București, dacă ai nevoie de un medic de chirurgie estetică: 

Consult chirurgie plastică 

Consultul de chirurgie plastică este primul pas către obținerea înfățișării dorite. Acesta presupune: 

  • O discuție despre modificarea de natură estetică dorită și motivele din spatele acesteia.
  • Examinarea fizică – medicul va evalua, după caz, structura facială sau corporală a pacientului, pentru a stabili dacă aceasta permite efectuarea intervenției de remodelare dorite.
  • O discuție despre istoricul medical personal și familial, pentru a identifica afecțiuni cronice și factori de risc ce ar putea pune în pericol sănătatea pacientului, în cazul unei intervenții chirurgicale.
  • Evaluarea raportului dorințe-așteptări. Este indicat ca pacientul să aibă așteptări realiste, iar medicul trebuie să se asigure de acest lucru.
  • Stabilirea planului de tratament.
  • Recomandări pentru analize și investigații ce se impun înaintea intervenției. 

Control chirurgie plastică 

Acesta este un serviciu accesat de pacientul care: 

  • a fost deja la consultul de chirurgie plastică și revine la medic pentru interpretarea analizelor/investigațiilor recomandate, urmată de stabilirea pasului următor – programarea intervenției de chirurgie plastică;
  • a trecut prin intervenția de chirurgie plastică și revine la medic pentru monitorizare post-chirurgicală și evaluarea rezultatelor. 

Blefaroplastie superioară 

Blefarosplastia sau liftingul pleoapelor, intervenția de chirurgie plastică prin care pleoapelor căzute le este redat aspectul normal, este atât o corecție de natură estetică, cât și una de ordin funcțional. Pleoapele „cad” din cauza slăbirii mușchilor care le susțin sau a lipsei de colagen și elastină. 

La clinica Medikali din Sectorul 3 poate fi accesată blefaroplastia pleoapei superioare. Această intervenție presupune înlăturarea excesului de piele și de țesut adipos acumulat în zona pleoapelor superioare, pentru a restaura câmpul vizual periferic și a da ochilor un aspect normal, întinerit. Blefaroplastia nu necesită internare, iar după trezirea din anestezie, pacientul pleacă acasă. Recuperarea completă durează aproximativ două săptămâni. 

Otoplastie bilaterală 

Otoplastia este o intervenție de chirurgie plastică prin care sunt corectate urechile decolate – „clăpăuge”, cum sunt numite popular. Urechile decolate sunt des întâlnite, dar sunt ușor de remodelat, otoplastia fiind o intervenție relativ simplă și cu rezultate foarte bune. 

Otoplastia se poate realiza în ambulatoriu, pacientul plecând acasă la scurt timp după trezirea din anestezie. Recuperarea este rapidă, iar pentru obținerea celor mai bune rezultate, este recomandată purtarea unui bandaj compresiv pentru câteva săptămâni. Toate celelalte detalii implicate de intervenție vor fi discutate cu specialistul în chirurgie plastică în timpul consultului programat în clinica Medikali din București. 

Urechi despicate 

Este o intervenție de chirurgie plastică ce vizează corecția chirurgicală a lobului urechii și care se poate face la una sau ambele urechi, în funcție de nevoi. 

Corecția urechilor despicate se face sub anestezie locală, durează maximum o oră și nu necesită internare. Firele sunt înlăturate după 7-10 zile, iar câteva săptămâni postoperator, până la vindecarea completă, este contraindicată purtarea cerceilor.  

Excizie tumori, chisturi sau nevi pigmentari 

Tumorile cutanate de mici dimensiuni, chisturile epidermoide, lipoamele și nevii pigmentari pot lăsa în urmă cicatrici, la îndepărtare. Prin excizia realizată de un medic specializat în chirurgie plastică, riscul de a rămâne cu cicatrici este minimizat. 

Sutură, toaletare, tratament plagă 

Tot pentru minimizarea riscului de a rămâne cicatrici este recomandat să apelăm la un medic specializat în chirurgie plastică pentru toaletarea, tratamentul și sutura plăgilor, mai ales când acestea sunt „la vedere” – de exemplu, pe față, gât, decolteu, brațe.
asigură servicii la standarde internaționale, iar pentru intervențiile de natură estetică efectuate în clinica medicală din sectorul 3 beneficiază de aparatură de ultimă generație. Punem în slujba pacienților noștri profesioniști și tehnologie performantă, ca să ne asigurăm că obținem rezultatele dorite.

În clinica noastră poți accesa și proceduri estetice care îți păstrează sau îți redau frumusețea și feminitatea: injectări cu acid hialuronicmărirea buzelor cu acid hialuronicmicroneedling cu Dermapeninjectări cu botoxtratamentul facial profhilo sau terapia vampir.

Când apelezi la specialistul în chirurgie plastică

Dacă îți dorești să facă o schimbare de ordin estetic sau ai nevoie de o intervenție de microchirurgie reconstructivă precum cele descrise mai sus, este momentul să apelezi la priceperea echipei de chirurgie plastică a Clinicii Medikali din București. 

Ți-ai dori o schimbare, dar încă nu te-ai hotărât? Programează-te la un consult de chirurgie plastică și discută cu medicul specialist despre beneficii versus riscuri, despre ce implică schimbarea vizată și cum ți-ar putea schimba viața o intervenție de natură estetică. Având toate datele problemei, vei putea lua apoi o decizie avizată. 

Orice serviciu de chirurgie plastică ai accesa la Clinica Medikali din București, ai siguranța că vei beneficia de servicii la standarde înailte de calitate și de îngrijire optimă pre și postoperator. Te așteptăm la un consult de specialitate ca să stabilim ce putem face pentru a-ți îmbunătăți înfățișarea și a-ți crește stima de sine. Programează-te online, simplu și rapid, sau sună la call center-ul nostru.

De ce să alegi Clinica Medikali

pin

Găsești toate serviciile medicale de care ai nevoie în același loc

compass

Ești ghidat pas cu pas în experiența medicală de către navigatorul de pacienți

heart

Te bucuri de grija și empatia noastră, simțindu-te parte din familie

emergency

Te programezi simplu și rapid, prin call center sau online

Echipa medicală

Dr. Silvia Stanculescu

Medic Specialist Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva

Ce părere au avut pacienții noștri

AS
AS 13/05/2024

De fiecare dată când vizitez Clinica Medikali, sunt întâmpinată cu un zâmbet cald și o atitudine profesională. Personalul este întotdeauna atent și gata să ajute cu orice nevoie sau întrebare pe care o pot avea. Medicii sunt de top, cu o vastă experiență în domeniul lor, oferind servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Facilitățile clinicii sunt impecabile, cu echipamente moderne și tehnologie avansată, ceea ce mă face să mă simt în siguranță și îngrijită la cele mai înalte standarde. Programările sunt ușor de făcut și flexibile, iar timpul de așteptare este minim, ceea ce apreciez enorm într-un program aglomerat.

AA
AA 08/04/2024

Cuvinte doar de laudă. Într-o țară cu un sistem de sănătate care lasă de dorit. Deși am fost și la alte clinici cu plată și am fost dezamăgită, țin sa menționez ca aici la Medikali, m-am simțit safe, am fost întâmpinată de medici profesioniști, care își dau tot interesul și nu ,,bâjbâie" sau trag de timp. Personal cald și primitor. Vă recomand!

DS
DS 18/07/2024

Am rămas impresionată de această clinică și de profesionalismul angajaților. M-am bucurat să mă aflu într-o clinică în care lumea te ajută cu zâmbetul de buze.

AS
V. M. 24/07/2024

Nu a existat timp de așteptare, am intrat la consultație imediat ce am ajuns, lucru extrem de important, având în vedere că aveam o programare la pediatrie cu un bebeluș. Personal amabil la recepție, curățenie. Servicii medicale ireproșabile, dl dr. Victor Miron este extrem de răbdător, blând cu copilașii și dornic să ofere explicații legate de orice nelămurire sau îngrijorare a părinților.

CP
CP 21/06/2024

Încă de la intrare fetele de la recepție sunt zâmbitoare și comunicative. Am mers de două ori în această clinică, la neurologie (domnul doctor Tudor Ovidiu) și endocrinologie (doamna doctor Baciu Ionela) și am plecat în ambele dăți mai mult decât mulțumită de consultații. Respect, empatie pe tot parcursul consultației și lămurită de problemele cu care m-am prezentat în clinică. Felicitări pentru personal, profesionalism și seriozitate! Recomand!!!

CX
CX 05/06/2024

Mi-a plăcut foarte mult clinica. Facilitățile erau curate, bine concepute, și mi-a plăcut în mod deosebit ideea că poți vedea o fotografie cu numele unui doctor în fața fiecărei uși de cabinet. A fost ușor să ajung acolo, îmi place că este chiar lângă stația de metrou. Echipa de la recepție a fost foarte plăcută, ajutătoare și cu zâmbetul pe buze. Medicul a fost de asemenea foarte plăcut, empatic, a explicat totul bine și a fost foarte simpatic. Faceți o treabă excelentă!

EG
EG 27/06/2024

Experiența mea în clinica Medikali a fost remarcabilă! Programarea a fost rapidă, iar personalul din recepție a fost extrem de amabil și bine informat. Am fost pentru o consultație la dermatologie, la doamna dr. Cinaru care a fost super profi. O recomand cu mare încredere!

MC
MC 27/06/2024

Recomand cu mult entuziasm această clinică construită la standarde europene. Pe durata fiecărei vizite, personalul din recepție și cadrele medicale mi-au inspirat încredere și profesionalism, căldură și atenție pentru pacient. Vin cu plăcere de fiecare dată.

GM
V. M. 03/06/2024

Am fost primită cu căldură de personalul de la recepție, asistentele au fost foarte atente, iar interacțiunea cu medicul a fost impecabilă (și-a luat timpul necesar pentru a explica tot pe înțelesul meu). Designul clinicii este unul modern, iar aparatura este de ultimă generație. Recomand cu încredere clinica Medikali!

AS
V. M. 17/06/2024

Am fost cu fetița de 8 ani pentru recoltare de analize și a fost o experiență foarte plăcută. Mi-a spus că e prima dată când nu simte mirosul specific de spital/spirt. Domnișoarele asistente de nota 10!

Ai fost sau ești pacient? Spune-ne părerea ta