Skip to content
Medikali

American Hospital Istanbul – Un parteneriat pentru excelență în sănătate

Mergi rapid la:

Parteneriatul cu American Hospital din Istanbul, Turcia, întărește misiunea Medikali de a fi aproape de fiecare pacient în parcursul său spre sănătate și oferă încredere pacienților oncologici că pot avea acces la servicii medicale și tratamente de top. 

Un diagnostic de natură oncologică poate fi copleșitor și vine cu multe temeri și semne de întrebare atât pentru pacient, cât și pentru cei apropiați. Deși cancerul rămâne una dintre cele mai complexe probleme de sănătate, tratamentele disponibile și inovațiile medicale în această sferă cresc semnificativ șansele de vindecare. 

În fața acestei provocări, este crucial să apelăm la toate resursele disponibile și la cea mai bună expertiză, pentru a oferi pacienților oncologici cele mai eficiente tratamente medicale.  

Acces la tehnologii medicale de ultimă generație pentru tratarea cancerului

Misiunea American Hospital din Istanbul este aceea de a oferi îngrijire centrată pe pacient, pentru ca niciun pacient să nu se simtă singur pe drumul său spre sănătate.   

Spitalul American Hospital din Istanbul, Turcia oferă îngrijire medicală la cele mai înalte standarde, utilizând aparatura de ultimă generație care le permite pacienților oncologici să beneficieze de cele mai noi tehnici și descoperiri din lumea medicală, pentru tratarea cancerului.  

Ca parte importantă a grupului Koç Healthcare, echipa American Hospital din Istanbul beneficiază de facilitățile Campusului Științific Koç. Aici se perfecționează constant, cu scopul de a oferi în egală măsură cea mai bună îngrijire medicală, cât și suport emotional, pentru ca binele pacientului să fie întotdeauna pe primul loc, iar siguranța sa – o prioritate. 

De ce să alegi American Hospital Istanbul pentru tratament 

Cunoscut pentru standardele sale înalte în furnizarea serviciilor medicale și pentru gradul ridicat de satisfacție a pacienților, American Hospital Istanbul se remarcă drept una dintre instituțiile medicale de renume în tratarea cazurilor oncologice.  

  • Peste 100 de ani de experiență;
  • Spitalul beneficiază de cele mai recente inovații tehnologice in domeniu;
  • Medici oncologi cu o vastă experiență în tratarea cu succes a tuturor tipurilor de cancer;
  • Echipe multidisciplinare;
  • Protocoale de tratament și medicație de ultimă generație, inclusiv pentru forme rare de cancer;
  • Tratamente personalizate pentru fiecare pacient;
  • Este primul spital din Turcia care a obținut certificarea JCI a Comisiei Mixte Internaționale (SUA) și deține simultan mai multe certificări ISO, certificări care atestă standardele înalte de calitate a serviciilor medicale.  

O echipă dedicată să lupte împotriva cancerului 

Stabilirea unui diagnostic corect și a unui tratament adecvat este o muncă de echipă, iar  navigatorul de pacienți are un rol esențial în intermedierea întregului proces. Navigatorul de pacienți oncologici al clinicii Medikali reprezintă liantul dintre pacient și echipele medicale din cadrul American Hospital Istanbul, oferind ghidare și suport pacienților, menținând constant comunicarea inclusiv la distanță, pe durata deplasării în Turcia.  

Navigatorul medical preia fiecare caz oncologic și îl evaluează pentru a construi dosarul medical și prezentarea de caz ce urmează să fie transmisă către American Hospital din Istanbul.  

Prin acest parteneriat, oferim pacienților Medikali acces rapid la cea mai bună îngrijire medicală și certitudinea că nevoile fiecărui pacient vor fi înțelese cu adevărat, iar tratamentul va fi unul personalizat. 

Cum te ajută navigatorul de pacienți Medikali

Pentru pacienții diagnosticați cu cancer, timpul cât mai scurt până la începerea unui tratament oncologic este crucial. Însă, fără îndrumarea potrivită, se pot pierde săptămâni sau chiar luni în căutarea spitalului și a medicului care să îți înțeleagă nevoile reale și să te asculte cu empatie.    

Cu ajutorul navigatorului de pacienți Medikali, analiza dosarului medical și obținerea unui plan de investigații sau a planului de tratament din partea American Hospital Istanbul durează doar câteva zile.  

Ce presupune activitatea navigatorului de pacienți și fluxul dosarului oncologic 

  • Navigatorul de pacienți analizează toate documentele medicale ale pacientului, inclusiv pe cele de imagistică medicală. 
  • Construiește prezentarea de caz și o transmite către spitalul din Turcia. 
  • Dosarul va fi evaluat de o echipă de specialiști din cadrul American Hospital Istanbul. 
  • Echipa de medici propune planul de investigații și tratament pe care îl comunică navigatorului de pacienți Medikali, împreună cu o estimare a costurilor.  
  • Important! Planul de tratament este propus doar în situațiile în care diagnosticul este deja formulat în urma unor investigații clare și de certitudine. În lipsa acestor investigații relevante, primul pas este propunerea unui plan de investigații. 
  • Pacientul primește rezultatul evaluării dosarului și știe exact care sunt pașii următori. 

Evaluare gratuită a dosarului medical  

Analiza dosarului medical și construirea prezentării de caz de către navigatorul medical, precum și evaluarea dosarului și propunerea de tratament (tratamentul nu este întotdeauna propus de la primul contact cu cazul) din partea American Hospital Istanbul sunt asigurate gratuit pentru pacienții Medikali. Dacă ai nevoie de evaluarea gratuită a unui dosar medical oncologic, Programează-te online, simplu și rapid, sau sună la call center-ul Medikali și ia legătura cu navigatorul de pacienți oncologici din cadrul clinicii. 

Expertiză medicală de vârf și îngrijire centrată pe pacient

În grija medicilor de la American Hospital Istanbul este întotdeauna pacientul, nu boala, motiv pentru care atât diagnosticul, cât și planul de tratament sunt stabilite în echipe multidisciplinare. Echipe formate din medici de mai multe specialități evaluează pacienții și discută cazurile, astfel încât să aleagă cea mai bună cale pentru fiecare în parte.  

După sosirea în Turcia, navigatorii de pacienți oncologici ai American Hospital Istanbul se asigură că pacienții înțeleg toate detaliile explicate de medici și le sunt alături la fiecare pas. Aceștia cunosc limba română, astfel încât bariera limbajului nu reprezintă un obstacol și oferă un sentiment de familiaritate și încredere. 

Suport logistic pentru pacienți

Pe lângă managementul medical aferent cazului, American Hospital Istanbul oferă suport și în privința logisticii, respectiv asistență în privința cazării în apropierea spitalului, transfer de la aeroport la hotel, dar și transferurile ulterioare între hotel și spital, pentru ca pacientul să se poată concentra exclusiv pe sănătatea sa.   

Dacă ai nevoie de îndrumare pentru începerea unui tratament oncologic sau pentru evaluarea dosarului medical, pentru tine sau cineva apropiat, apelează cu încredere la navigatorul de pacienți din cadrul clinicii Medikali din București. Programează-te acum online, simplu și rapid, sau sună in call center-ul Medikali 021.9806 și vino cu dosarul medical să discuți cu navigatorul de pacienți oncologici din cadrul clinicii. 

Solicită second-opinion

* Câmpuri obligatorii