Epilare definitivă laser

Epilarea definitivă laser este soluția perfectă pentru persoanele care își doresc să scape definitiv de părul nedorit de pe corp. Această metodă este, în plus, și un tratament eficient pentru foliculită. La Clinica Medikali din Sectorul 3, București, poți beneficia de epilare laser cu Elysion Pro - tehnologie de ultimă oră, cu rezultate rapide și eficiente, care poate fi folosită inclusiv pe pielea bronzată.

În clinica noastră poți accesa și alte proceduri care îți păstrează sau îți redau frumusețea și feminitatea: injectări cu acid hialuronic pentru reconturarea pomeților sau bărbiei, pentru umplerea ridurilor sau mărirea buzelor, microneedling cu Dermapen, tratamentul facial profhilo sau terapia vampir. Totodată, la Medikali pot fi efectuate intervenții de chirurgie plastică, precum blefaroplastia superioară.

Ce este epilarea definitivă

Epilarea definitivă laser este alegerea ideală, dacă ești în căutarea unei soluții de durată și eficiente în gestionarea părului nedorit. Epilarea definitivă reduce semnificativ creșterea părului în zonele problematice - picioarele, axilele, buza superioară, bărbia și linia de bikini. 

Epliarea definitivă oferă precizie, nu afectează pielea din jur, și este o procedură predictibilă și rapidă, prin care se pot trata simultan mai multe fire de păr. Optând pentru epilarea definitivă laser, vei experimenta confort, economie de timp și de bani, pe termen lung, dar și rezultatele durabile, care te vor face să uiți de părul nedorit. În plus, cu ajutorul epilării definitive laser poți preveni apariția foliculitei.

Chiar dacă rezultatele se mențin pe termen lung, este important să ai în vedere că epilarea definitivă nu este o soluție permanentă. Vor fi necesare ședințe regulate de întreținere, dar recomandările variază de la caz la caz. De exemplu, poți avea nevoie de o ședință la 6-8 săptămâni, pentru părul de pe corp, și la circa 1 lună pentru părul de pe față. 

 img
 img
 img

Ești în cele mai bune mâini, încă de la prima vizită

Investigații complexe, experiență simplificată pentru tine

Te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă și să simți că starea ta de sănătate se va îmbunătăți de acum încolo. Ai alături o echipă de specialiști preocupați să înțeleagă istoricul tău medical și pregătiți să recomande investigațiile și procedurile necesare pentru obținerea celui mai sigur rezultat.

Expertiză și inovație

Medicina este un domeniu ce evoluează constant, așa că medicii noștri sunt conectați la cele mai noi studii clinice, tehnologii medicale și tratamente inovatoare. Poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună îngrijire posibilă, la standarde internaționale.

Abordare integrată, multidisciplinară

Ascultăm, înțelegem și lucrăm în echipă. Doar așa ne putem asigură că niciun detaliu nu este scăpat din vedere și că planul medical pe care îl elaborăm țintește cu precizie problema ta specifică. Medicii noștri participă la consultații profesionale în cadrul departamentului, dar colaborează și cu ceilalți specialiști implicați în dosarul tău medical.

Tratamentul foliculitei prin epilare definitivă laser

Foliculita, o afecțiune comună a pielii, se manifestă prin inflamația foliculilor de păr și poate fi cauzată de infecții bacteriene sau fungice. Se caracterizează prin apariția unor mici umflături roșii sau pustule în jurul foliculilor, asemănătoare unor coșuri. Foliculita poate afecta orice zonă a corpului acoperită de păr, dar este mai frecvent întâlnită pe față, gât, scalp, piept, spate și coapse.

Metodele de îndepărtare a părului, cum ar fi bărbieritul sau epilarea cu ceară, pot favoriza apariția firelor de păr încarnate și iritații cutanate, exacerbând foliculita existentă.

Pentru persoanele care suferă frecvent de foliculită recurentă, deopotrivă femei și bărbați, tratamentele de epilare definitivă cu laser efectuate la Clinica Medikali din București reprezintă soluția optimă pentru a scăpa de această problemă neplăcută și a redobândi o piele sănătoasă și netedă.

Cum se desfășoară o ședință de epilare definitivă

Epilarea definitivă laser se va face în mai multe ședințe, în funcție de zona care urmează să fie tratată, de tipul de laser folosit și de alte aspecte, de la caz la caz. 

  • În medie, o ședință de epilare definitivă durează între 15 minute și o oră sau mai mult.
  • Cu o zi înainte de programare este necesar să razi zona care va fi tratată cu laser.
  • Înainte de procedură, specialistul aplică pe pielea ta un gel sau un spray rece.
  • Tratamentul de epilare definitivă se realizează cu ajutorul unui dispozitiv controlat de specialist, care declanșează lumina laser pe zona vizată.
  • După ședința de epilare definitivă, poți observa, pentru o scurtă perioadă, roșeață sau o ușoară erupție cutanată. Folosește gheață pentru ameliorare.
  • Evită expunerea la soare până la finalizarea tratamentului.
  • Folosește loțiuni cu factor de protecție ridicat (minim SPF30) timp de minim patru săptămâni pe zonele tratate cu laser. 

Efecte adverse epilare laser

Foarte rar, epilarea definitivă laser poate să aibă efecte adverse: disconfort, sensibilitate sporită, arsuri, cruste, bășici, albirea sau întunecarea pielii, anumite infecții cutanate. Îți recomandăm să vorbești cu medicul tău.

Epilare definitivă cu laser la Clinica Medikali

În cadrul ședințelor de epilare definitivă oferite la Clinica Medikali din București, specialiștii noștri sunt pregătiți cu atenție și folosesc tehnologii laser moderne, adaptate specific tipului de piele și nuanței părului tău. Astfel, asigurăm rezultate optime și minimizăm riscul de efecte secundare. 

La Medikali, realizăm epilare laser și tratamentul eficient al foliculitei la femei și bărbați, pentru un număr ridicat de zone corporale – față, axile, inghinal, picioare, piept, abdomen, spate. Punem la dispoziție pacienților pachete de mai multe ședințe de epilare laser la prețuri avantajoase.  

Experiența și calificările specialistului care efectuează epilarea cu laser sunt esențiale pentru rezultatele optime și pentru evitarea complicațiilor. Asigură-te că alegi o clinică de încredere și nu ezita să adresezi specialistului toate întrebările necesare în momentul programării tale.

Cauți epilare definitivă cu laser în București? Fă-ți o programare la Clinica Medikali chiar acum!