Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Injectarea de acid hialuronic în buze este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice minim invazive, alături de umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Rapidă și cu rezultate imediate, injectarea de acid hialuronic în buze duce la augmentarea buzelor și la schimbarea formei lor. 

Efectul acidului hialuronic în buze se menține până la 1 an.

Injectare acid hialuronic în buze la Medikali

Toate procedurile de injectare cu acid hialuronic, inclusiv în buze, sunt efectuate la Clinica Medikali din București de un medic specializat în proceduri estetice. 

Trei tipuri de injectare cu acid hialuronic în buze pot fi accesate la Medikali: 

  • mărire buze cu 0,5 ml Acid Hialuronic Ultra 3. 

  • mărire buze cu 1 ml Acid Hialuronic Ultra 3. 

  • mărire buze cu 1 ml Acid Hialuronic Volbella. 

Poți discuta cu medicul specialist care va efectua intervenția, la consultație, care dintre cele trei variante de augmentare buze este optimă în cazul tău.

În clinica noastră poți accesa și alte proceduri care îți păstrează sau îți redau frumusețea și feminitatea: injectări cu acid hialuronic pentru riduri, microneedling cu Dermapen, injectări cu botox pentru transpirație excesivă sau estomparea ridurilor, tratamentul facial Profhilo, terapia vampir sau epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro - tehnologie de ultimă oră. Totodată, la Medikali pot fi efectuate intervenții de chirurgie plastică, precum blefaroplastia superioară.

 img
 img
 img

Ești în cele mai bune mâini, încă de la prima vizită

Investigații complexe, experiență simplificată pentru tine

Te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă și să simți că starea ta de sănătate se va îmbunătăți de acum încolo. Ai alături o echipă de specialiști preocupați să înțeleagă istoricul tău medical și pregătiți să recomande investigațiile și procedurile necesare pentru obținerea celui mai sigur rezultat.

Expertiză și inovație

Medicina este un domeniu ce evoluează constant, așa că medicii noștri sunt conectați la cele mai noi studii clinice, tehnologii medicale și tratamente inovatoare. Poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună îngrijire posibilă, la standarde internaționale.

Abordare integrată, multidisciplinară

Ascultăm, înțelegem și lucrăm în echipă. Doar așa ne putem asigură că niciun detaliu nu este scăpat din vedere și că planul medical pe care îl elaborăm țintește cu precizie problema ta specifică. Medicii noștri participă la consultații profesionale în cadrul departamentului, dar colaborează și cu ceilalți specialiști implicați în dosarul tău medical.

Cum decurge injectarea cu acid hialuronic în buze

Procedura este efectuată după aplicarea unei creme cu efect anestezic. 

Acul cu care este injectat acidul hialuronic în buze este foarte subțire, iar durerea e aproape inexistentă. 

Injectarea se face direct în buze, pe linia buzelor sau imediat deasupra liniei lor, în funcție de forma care trebuie obținută și corecțiile necesare pentru eliminarea eventualelor asimetrii. 

Procedura de augmentare buze durează aproximativ 15-20 de minute.

Pregătire pentru injectarea de acid hialuronic în buze

Ideal, fața trebuie să fie curată înaintea intervenției, fără machiaj. 

Cu 48 de ore înainte de injectarea de acid hialuronic în buze trebuie evitată epilarea zonei, consumul de alcool și administrarea de anticoagulante.

Recomandări după injectarea de acid hialuronic în buze

Consumul de alcool și anticoagulante este nerecomandat și după intervenția de augmentare a buzelor, pentru 48 de ore. 

Sportul, efortul sunt de asemenea contraindicate. La fel, procedurile cosmetice, pentru câteva zile. 

Pe zona injectată nu trebuie pusă presiune. 

Iar vreme de două săptămâni după injectarea de acid hialuronic în buze nu sunt recomandate lucrările stomatologice.

Efecte secundare posibile

După augmentarea buzelor prin injectarea de acid hialuronic , pot apărea umflături, hematoame, roșeață și prurit, care trec în câteva zile, iar buzele și zona din jurul lor pot fi dureroase. Este recomandată aplicarea de comprese reci pentru grăbirea vindecării.

Efecte adverse foarte rare ale injectării de acid hialuronic în buze: infecții locale, necroză tisulară, granulomatoză și activarea herpesului bucal. 

Contraindicații pentru injectarea cu acid hialuronic în buze

  • Alergie la substanța injectată (acidul hialuronic sau alte componente ale fillerului). 

  • Probleme de coagulare (ex: hemofilie, talasemie). 

  • Infecții în zona feței (herpes, abces dentar, infecții din sfera ORL). 

  • Anumite afecțiuni dermatologice. 

Se recomandă precauție la injectarea de acid hialuronic în buze persoanelor care urmează un tratament cu imunosupersoare, celor care au boli autoimune și femeilor care sunt însărcinate sau alăptează. 

Pentru injectare de acid hialuronic în buze efectuată cu materiale de calitate, de medic specializat în proceduri estetice, te așteptăm la Clinica Medikali din București.