Rejuvenare facială - Profhilo

La clinica Medikali din Sectorul 3, București, poți beneficia de una dintre cele mai noi și mai eficiente proceduri de rejuvenare facială, tratamentul injectabil cu Profhilo. Echipa medicală care efectuează această terapie anti-îmbătrânire îți explică totul despre pașii pe care îi presupune, care sunt beneficiile și cât durează rezultatele.

Ce este rejuvenarea facială cu Profhilo

Rejuvenarea facială cu Profhilo este un tratament injectabil foarte eficient de întinerire a tenului, care folosește acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate.

Profhilo este un tip de acid hialuronic diferit de cel folosit pe post de filler (pentru estomparea ridurilor și cicatricilor), care hidratează și stimulează producția de colagen și elastină, redând pielii fermitatea, volumul și elasticitatea pierdute. Practic, în cazul acestei proceduri de rejuvenare facială, nu este vorba despre umplerea ridurilor, ci despre bioregenerare, despre stimularea procesului de înnoire a țesuturilor, care are ca rezultat întinerirea vizibilă a tenului, cu păstrarea aspectului natural.

Procedura este minim-invazivă și nedureroasă, dar pentru eliminarea oricărui disconfort, se folosește o cremă cu anestezic. Sunt suficiente 2-3 ședințe pentru obținerea celor mai bune rezultate.

 img
 img
 img

Ești în cele mai bune mâini, încă de la prima vizită

Investigații complexe, experiență simplificată pentru tine

Te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă și să simți că starea ta de sănătate se va îmbunătăți de acum încolo. Ai alături o echipă de specialiști preocupați să înțeleagă istoricul tău medical și pregătiți să recomande investigațiile și procedurile necesare pentru obținerea celui mai sigur rezultat.

Expertiză și inovație

Medicina este un domeniu ce evoluează constant, așa că medicii noștri sunt conectați la cele mai noi studii clinice, tehnologii medicale și tratamente inovatoare. Poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună îngrijire posibilă, la standarde internaționale.

Abordare integrată, multidisciplinară

Ascultăm, înțelegem și lucrăm în echipă. Doar așa ne putem asigură că niciun detaliu nu este scăpat din vedere și că planul medical pe care îl elaborăm țintește cu precizie problema ta specifică. Medicii noștri participă la consultații profesionale în cadrul departamentului, dar colaborează și cu ceilalți specialiști implicați în dosarul tău medical.

Servicii de estetică la cele mai înalte standarde, la Medikali București

Scopul nostru este ca tu să te simți bine și să și arăți bine. De aceea, acordăm procedurilor estetice aceeași atenție ca îngrijirii medicale, iar rejuvenarea facială cu Profhilo, menită să-ți redea tinerețea tenului și să-ți crească încrederea în tine și în frumusețea ta, este realizată de o echipă specializată.

La clinica noastră medicală din sectorul 3 vei beneficia de servicii la standarde înalte, efectuate cu aparatură de ultimă generație și cu materiale de calitate, într-un mediu primitor, confortabil. Iar în echipa Medikali vei găsi sprijinul și profesionalismul de care ai nevoie.

P
oți accesa și alte proceduri care îți păstrează sau îți redau frumusețea și feminitatea: injectări cu acid hialuronic, mărirea buzelor cu acid hialuronic, microneedling cu Dermapen, injectări cu botox pentru transpirație excesivă sau umplerea ridurilor, terapia vampir sau epilarea definitivă cu laser Elysion Pro, cea mai nouă tehnologie laser. Totodată, la Medikali pot fi efectuate intervenții de chirurgie plastică, precum blefaroplastia superioară.

Pentru cine este recomandată rejuvenarea facială cu Profhilo

Dacă tenul tău este lipsit de volum și de elasticitate, ești un candidat bun pentru infuzia de tinerețe pe care o presupune rejuvenarea facială cu Profhilo de la Medikali București. Pielea ternă, care pare să-și fi pierdut tonusul, fermitatea, prospețimea și strălucirea va beneficia de concentrația ridicată de acid hialuronic din Profhilo și își va îmbunătăți semnificativ calitatea, la scurt timp după injectare, când acidul hialuronic începe să lucreze și să stimuleze regenerarea celulară.

Poți apela la acest tip de rejuvenare facială:

 • după o perioadă solicitantă, cu efecte negative asupra pielii tale, inclusiv asupra tenului;
 • dacă tenul a fost supus unui stres suplimentar, care favorizează îmbătrânirea (expunerea la soare, de exemplu);
 • dacă încep să fie vizibile efectele înaintării în vârstă.

Specialiștii Medikali care efectuează această procedură îți stau la dispoziție, dacă vrei să faci acest pas. Programare e simplă.

Care sunt pașii tratamentului

Consultația este absolut necesară înaintea rejuvenării faciale cu Profhilo, ca în cazul oricărei proceduri estetice, pentru ca specialistul Medikali să facă o evaluare a tenului și să stabilească dacă aceasta este cea mai potrivită metodă de întinerire sau dacă, mai degrabă, ți-ar fi mai benefice alte proceduri, cum sunt injectările cu Sculptra, cu acid hialuronic, injectările cu botox sau terapia vampir.

Odată stabilită oportunitatea procedurii:

 • tenul este curățat;
 • este aplicată o cremă cu anestezic;
 • sunt marcate pe fiecare parte a feței 5 puncte-cheie de injectare (obraji, maxilar);
 • este injectat Profhilo în fiecare punct.

Din punctele în care este injectat, Profhilo va difuza, în 24 de ore, pe toata fața, iar micile umflături formate la locul injectării se vor retrage.

Cum acționează Profhilo

Acidul hialuronic de înaltă puritate Profhilo începe să lucreze imediat după injectare, hidratând țesutul în profunzime și stimulând producția de colagen și de elastină. După 7-10 zile, rezultatele încep să  se vadă.

Depozitele de colagen și elastină din piele sunt restaurate după 2-3 ședințe de injectare, efectuate la distanță de 4-6 săptămâni (medicul va indica frecvența optimă). În acest punct, pielea și-a recăpătat fermitatea, volumul și prospețimea.

Beneficiile rejuvenării faciale cu Profhilo

Acest tip de rejuvenare facială oferă rezultate superioare altor tehnici minim-invazive de refacere a structurii pielii, datorită proprietăților acidului hialuronic de înaltă puritate folosit. Iată beneficiile acestei proceduri:

 • hidratare profundă;
 • stimularea producției de colagen și elastină;
 • efect de lifting, prin refacerea structurii pielii - fermitate, volum, prospețime;
 • ten vizibil întinerit;
 • fără durere;
 • efect obținut rapid, în 2-3 ședințe;
 • rezultate de durată;
 • aspect natural.

Ce trebuie să mai știi despre rejuvenarea facială cu Profhilo

Medicul care te va consulta îți va oferi informații complete despre tot ce implică rejuvenarea facială cu Profhilo, dar detaliem și aici, ca să poți lua decizia programării la Medikali București pentru această procedură având toate datele.

Cât durează rezultatele

Rejuvenarea facială cu Profhilo are efect, în medie, 6 luni. Procedura poate fi reluată după această perioadă, pentru a menține cât mai multă vreme rezultatele, însă este recomandată o discuție cu medicul curant, care, după evaluare, va stabili cel mai bun moment pentru o nouă injectare.

Efecte secundare

Profhilo este un produs biocompatibil, așadar, nu dă reacții. Singurele efecte secundare posibile în cazul acestui tip de rejuvenare facială țin de mecanica procedurii și sunt rare și minore. După injectare, se poate observa o ușoară reacție inflamatorie - mici umflături, piele înroșită, prurit -, care dispare în câteva zile.

Recomandări după procedură

Tot ce presupune agresarea tenului este contraindicat, după rejuvenarea facială cu Profhilo. Prin urmare:

 • vreme de 24 de ore, nu vor fi folosite produse de machiaj și creme sau seruri cu ingrediente active (acizi, retinol);
 • vreme de 3 zile, evitați să fumați să să stați în fum de țigară. Este recomandată și evitarea alcoolului;
 • 7 zile, trebuie evitate expunerea la soare sau solar, sauna și băile fierbinți;
 • 10-14 zile post-injectare, trebuie evitate gomajul și alte proceduri cosmetice/estetice;

Te așteptăm la Clinica Medikali din Sectorul 3, București, pentru a-ți reda tinerețea și frumusețea tenului prin rejuvenarea facială cu Profhilo. Programează-te online, simplu și rapid, sau sună la call center-ul Medikali pemtru a beneficia de servicii la standarde înalte.