Tratamente cu Dermapen

Tratamentele cu Dermapen, un dispozitiv modern de microneedling, acoperă o plajă largă de probleme estetice și dermatologice, de la riduri fine la vergeturi și cicatrici. 

Dermapen este prevăzut cu un sistem de microace care pătrund în țesut (adâncimea este reglabilă, în funcție de specificul problemei care trebuie tratată), unde stimulează mecanismului natural de vindecare a pielii și producția de colagen și elastină. Totodată, cu fiecare mișcare, microacele introduc în țesut cocktailul de substanțe nutritive (seruri cu retinol, acid hialuronic, vitamine, antioxidanți) aplicat înaintea procedurii pe zona aleasă pentru tratament.

La finalul terapiei cu Dermapen este aplicată o cremă calmantă și hidratantă.

Tratamentele cu Dermapen sunt minim invazive, nu sunt dureroase, iar efectele sunt rapide.

La Medikali pot fi accesate și alte proceduri de înfrumusețare: injectările cu acid hialuronic pentru reconturări sau pentru umplerea ridurilor, mărirea buzelor cu acid hialuronic, terapia vampir, tratamentul Profhilo, injectările cu botox pentru transpirație excesivă sau estomparea ridurilor sau epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro - tehnologie de ultimă oră. Totodată, la Medikali pot fi efectuate intervenții de chirurgie plastică, precum blefaroplastia superioară.

Beneficiile tratamentului cu Dermapen

 • Piele netedă, catifelată, hidratată și tonifiată, cu aspect tânăr 

 • Riduri fine estompate 

 • Cicatrici estompate sau chiar înlăturate 

 • Pete pigmentare ameliorate 

 • Vergeturi estompate 

 • Celulită eliminată

 img
 img
 img

Ești în cele mai bune mâini, încă de la prima vizită

Investigații complexe, experiență simplificată pentru tine

Te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă și să simți că starea ta de sănătate se va îmbunătăți de acum încolo. Ai alături o echipă de specialiști preocupați să înțeleagă istoricul tău medical și pregătiți să recomande investigațiile și procedurile necesare pentru obținerea celui mai sigur rezultat.

Expertiză și inovație

Medicina este un domeniu ce evoluează constant, așa că medicii noștri sunt conectați la cele mai noi studii clinice, tehnologii medicale și tratamente inovatoare. Poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună îngrijire posibilă, la standarde internaționale.

Abordare integrată, multidisciplinară

Ascultăm, înțelegem și lucrăm în echipă. Doar așa ne putem asigură că niciun detaliu nu este scăpat din vedere și că planul medical pe care îl elaborăm țintește cu precizie problema ta specifică. Medicii noștri participă la consultații profesionale în cadrul departamentului, dar colaborează și cu ceilalți specialiști implicați în dosarul tău medical.

Proceduri Dermapen 4 la Medikali

La Clinica Medikali din București pot fi accesate mai multe tipuri de tratament cu Dermapen 4: pentru cicatrici, pentru pete pigmentare, de revitalizare și tonifiere facială sau corporală. Toate sunt efectuate de medici dermatologi.

Tratamentul cicatricilor cu Dermapen 4 

Dermapen 4 ajută la înlăturarea cicatricilor post-acneice de pe față prin stimularea producției de colagen. Acesta umple micile „șanțuri” lăsate de acnee, redând pielii aspectul sănătos. 

Același principiu funcționează și în cazul cicatricilor rămase după intervenții chirurgicale: Dermapen 4 stimulează producția de colagen, care înlocuiește țesutul lezat cu unul nou, sănătos.  

Dermapen 4 pentru diminuarea petelor pigmentare 

Atât mișcarea mecanică a microacelor Dermapen 4, cât și substanțele active introduse în țesut acționează pentru reducerea petelor pigmentare apărute după expunerea la soare sau din cauza vârstei, redând tenului culoarea uniformă. 

Tonifiere cu Dermapen 4 

Este o terapie pentru față, gât și decolteu și dintre toate tratamentele cu Dermapen 4, dă cele mai rapide rezultate, chiar după prima ședință fiind observate îmbunătățiri la nivelul zonelor unde s-a intervenit: pielea este strălucitoare și netedă, are un aspect sănătos și întinerit. 

Microneedling corporal 

Pe abdomen, fese și coapte, Dermapen 4 acționează mai profund decât la nivelul feței, gâtului și decolteului. Aici, scopul nu este doar de redare a tonusului, ci și de reparare a zonelor afectate de celulită, de vergeturi, de depozite de grăsime care nu dispar cu sport și dietă. 

Rezultatele sunt vizibile după câteva ședințe.

Efecte secundare ale tratamentului cu Dermapen

Efectele secundare sunt minore și de foarte scurtă durată: zona tratată poate prezenta, pentru maximum 48 de ore, o ușoară roșeață. 

Foarte rar, pot apărea reacții alergice după tratamentul cu Dermapen, dacă pacientul are alergie la substanțele din serul aplicat înainte de procedură sau la metalul din care sunt făcute microacele. 

Recomandări după tratamentul cu Dermapen

Pielea e mai sensibilă în zonele tratate cu Dermapen, câteva zile după intervenție, așa că sunt contraindicate expunerea la soare (risc de hiperpigmentare), alte procedurile cosmetice (inclusiv gomajul) și aplicarea de creme care conțin acizi sau retinol. 

Este recomandată folosirea unei creme intens hidratante, iar dacă zona tratată este fața, crema este bine să aibă și factor de protecție. 

Ideal, una-două zile după tratament, va fi evitat machiajul.

Contraindicații pentru Dermapen

Tratamentele de microneedling cu Dermapen sunt contraindicate dacă există: 

 • boli de piele moderate spre severe (eczemă, psoriazis); 

 • acnee activă, în special leziuni inflamatorii; 

 • tulburări de coagulare; 

 • tendința de a forma cicatrici cheloide; 

 • herpes activ, veruci sau infecții în zona care urmează să fie tratată; 

 • status imunitar scăzut (cum este în cazul pacienților care fac chimioterapie). 

Pentru tratamente eficiente cu Dermapen 4, te așteptăm la Clinica Medikali din București, unde medici specializați în dermatologie îți vor reda frumusețea și sănătatea pielii prin microneedling.