O nouă clinică cu standarde sănătoase în medicină.

Medikali își propune să ofere acces la un nou tip de experiență medicală, concepută și organizată în jurul pacientului și a nevoilor sale. Medikali înseamnă medicină personală și personalizată.

Misiunea noastră este aceea de a maximiza calitatea actului medical, privind pacientul ca întreg, prin prisma unicității sale. Dar și aceea de a stabili și dezvolta o relație de încredere, pe termen lung, bazată pe empatie, acces rapid la consultație și implicare totală din partea echipei medicale.

Credem că starea de sănătate a pacientului trebuie privită ca un întreg, nu fragmentat. Astfel, la Medikali, atât profilaxia, cât și diagnosticarea și tratarea sunt procese țintite, nu generice.

Medikali este un nou concept medical creat să te facă să simți că ai o clinică doar pentru tine. Adică, o echipă completă de medici, susținută de un Concierge Medical și completată de Navigatorul de Pacienți, care nu poate scăpa din vedere niciun detaliu, pentru că analizează și tratează în mod integrat.

Valorile noastre

...
Pacientul în centrul
atenției noastre

Suntem aici să acordăm pacientului întreaga noastră atenție. Ca să putem găsi cele mai bune soluții medicale, trebuie întâi să ascultăm. Suntem preocupați de evoluția stării de sanatate a pacientului și lucrăm în echipă pentru a-i oferi siguranța că beneficiază de cea mai bună îngrijire. Medikali este echipa empatică care tratează cu respect, comunicând deschis și uman.

...
Inovație și perfecționare
medicală continuă

Să fii un medic bun înseamnă să nu te oprești din învățat. Suntem conectați în permanență la ultimele inovații din domeniul medical, fie că vorbim de aparatură și tehnologie de ultimă generație sau descoperiri în materie de proceduri și medicație, pentru a oferi acces la cele mai moderne terapii.

...
Un sistem complex pentru o
experiență simplificată

Fie că tratăm sau prevenim, important e ca pacientul să aibă certitudinea următorului pas, o vedere de ansamblu asupra stării sale de sănătate și acces rapid la suport, oricând e nevoie. Serviciile noastre integrate sunt create pentru a simplifica experiența de pacient și pentru a-i oferi acestuia seninătatea că este în cele mai bune mâini, ghidat pe drumul cel bun.


Te regăsești în modul nostru de a gândi?
Hai în echipa Medikali!



Construim o echipă formată din medici, asistenți, personal auxiliar, personal administrativ. Căutăm oameni care ne împărtășesc valorile și pasiunea pentru medicină, profesioniști care se implică fără rezerve în fiecare caz medical și țîn pasul cu inovațiile din domeniul lor de expertiză.

Hai într-o echipă tânără, dar experimentată, care își dorește să ofere îngrijire medicală integrată, la cele mai înalte standarde.

Așteptăm CV-ul tău pe

cariere@medikali.ro


Pentru orice întrebare, îți stăm la dispoziție:

+(40) 759 111 141

...
1500 m2

suprafața

...
80

medici

...
30

specialitați