Investigații complexe, experiență simplificată

La Medikali ești ghidat pas cu pas pentru ca experiența ta ca pacient să fie simplificată. Te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă și să simți că starea ta de sănătate se va îmbunătăți de acum încolo. Ai alături o echipă de specialiști preocupați să înțeleagă istoricul tău medical și pregătiți să recomande investigațiile și procedurile necesare pentru obținerea celui mai sigur rezultat.

Expertiză și inovație

Medicina este un domeniu ce evoluează constant, așa că medicii noștri sunt conectați la cele mai noi studii clinice, tehnologii medicale și tratamente inovatoare. Poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună îngrijire posibilă, la standarde internaționale.

Abordare integrată, multidisciplinară

Ascultăm, înțelegem și lucrăm în echipă. Doar așa ne putem asigură că niciun detaliu nu este scăpat din vedere și că planul medical pe care îl elaborăm țintește cu precizie problema ta specifică. Medicii noștri participă la consultații profesionale în cadrul departamentului, dar colaborează și cu ceilalți specialiști implicați în dosarul tău medical.

Misiunea Noastra

Medikali își propune să ofere acces la un nou tip de experiență medicală, concepută și organizată în jurul pacientului și a nevoilor sale. Misiunea noastră este aceea de a maximiza calitatea actului medical, privind pacientul ca întreg, prin prisma unicității sale. Dar și aceea de a stabili și dezvolta o relație de încredere, pe termen lung, bazată pe empatie, acces rapid la consultație și implicare totală din partea echipei medicale.

Viziunea Noastra

Medikali este un nou concept medical creat să te facă să simți că ai o clinică doar pentru tine. La Medikali vei găsi o echipă completă de medici, susținută de un Concierge Medical și completată de Navigatorul de Pacienți, care nu poate scăpa din vedere niciun detaliu. Pacientul are nevoie, în egală măsură, de răspunsuri clare si de empatie. De servicii medicale la standarde internaționale, dar și de îndrumare, răbdare și sprijin.

Valorile Noastre

  • Pacientul în centru
  • Suntem aici să îți acordăm întreaga noastră atenție. Ca să putem găsi cele mai bune soluții medicale, trebuie întâi să ascultăm. Suntem preocupați de evoluția stării tale de sănătate și lucrăm în echipă pentru a-ți oferi siguranța că beneficiezi de cea mai bună îngrijire. Medikali este echipa empatică care te tratează cu respect și îți vorbește deschis și uman.

  • Inovație și perfecționare
  • Să fii un medic bun înseamnă să nu te oprești din învățat. Suntem conectați în permanență la ultimele inovații din domeniul medical, fie că vorbim de aparatură și tehnologie de ultimă generație sau descoperiri în materie de proceduri și medicație, pentru a-ți oferi acces la cele mai moderne tratamente.

  • O experiență simplificată
  • Fie că tratăm sau prevenim, important este ca tu să mergi la sigur, să ai certitudinea următorului pas, să ai o vedere de ansamblu asupra stării tale de sănătate și să ai acces rapid la suport, oricând e nevoie. Serviciile noastre integrate sunt create pentru a-ți simplifica întreaga experiență și pentru a-ți oferi seninătatea de a știi că ești în cele mai bune mâini, ghidat pe drumul cel bun.