Kinetoterapie Adulti

Investigații

Serviciile de kinetoterapie adulți sunt necesare în procesul de recuperare după un accident, o intervenție chirurgicală, o traumă ori diverse afecțiuni cronice (cum sunt artrita sau spondiloza cervicală) cu efect limitativ asupra mobilității pacientului. În anumite cazuri, se recomandă și profilactic.

Kinetoterapie adulți este unul dintre cele mai importante servicii oferite de clinica Medikali din București, care are o echipă specializată în kinetoterapie adulți și copii și fizioterapie, Medikineto, și oferte de pachete cu mai multe ședințe la prețuri avantajoase.

Specialiștii Medikineto sunt la curent cu cele mai noi studii în domeniu, au la dispoziție aparatură modernă și aplică cele mai eficiente tehnici de kinetoterapie, în funcție de particularitatea afecțiunii tratate, pentru a obține un efect optim cât mai rapid și cât mai durabil.

În plus, echipa Medikineto este empatică și prietenoasă, conștientă de importanța componentei emoționale în procesul de vindecare și recuperare.

Kinetoterapia pentru adulți la Medikali se desfășoară într-un spațiu generos și prietenos și fiecare pacient beneficiază de terapie personalizată, elaborată după o evaluare atentă a stării de sănătate.

Pentru o recuperare optimă, kinetoterapia poate fi completată de masaj terapeutic, iar pe parcurs, în funcție de evoluție, planul de tratament poate fi revizuit și adaptat, pentru rezultate cât mai bune.

La Medikali facem kinetoterapie individuală. De ce este importantă această abordare

La Medikali, considerăm că fiecare pacient are particularitățile sale și un plan de tratament nu poate funcționa optim la mai multe persoane. Tehnicile de kinetoterapie trebuie adaptate în funcție de trauma ori afecțiunea pacientului, dar și în funcție de vârstă.

De aceea, ședințele de kinetoterapie adulți, la fel ca în cazul celor de kinetoterapie copii, se desfășoară 1 la 1, adică fiecare pacient are un kinetoterapeut dedicat, care urmărește evoluția și ajustează planul terapeutic, în funcție de nevoi.

Kinetoterapie Adulti img
Kinetoterapie Adulti img
Kinetoterapie Adulti img

Tehnici de kinetoterapie de care poți beneficia la Medikali

Ședințele de kinetoterapie adulți pot include exerciții cu sau fără aparate. În cel de-a doilea caz, aparatura și echipamentele folosite de echipa Medikineto sunt de ultimă generație, cum este cazul Sintesi Gym, un aparat multifuncțional ce înglobează funcționalitățile mai multor aparate de fitness și permite executarea unei game largi de exerciții - totul, sub supravegherea kinetoterapeutului.

La Medikali, în cadrul serviciilor de kinetoterapie adulți, poți beneficia și de Kinesio Taping, o metodă kinetoterapeutică ce folosește benzi elastice adezive care se mulează perfect pe articulații și pe mușchi, pentru a-i susține și stabiliza, fără a limita mișcarea. Această terapie este eficientă în caz de leziuni musculo-scheletale, accidentări în timpul practicării unui sport, dar și în cazul inflamațiilor.

Alte servicii de kinetoterapie adulți pe care le poți accesa la clinica Medikali din București:

- elongații vertebrale, o tehnică terapeutică prin care se detensionează ligamentele și se mărește spațiul intervertebral, pentru a ameliora afecțiuni precum scolioza, cifoza, spondilita anchilozantă, osteoartrita sau spina bifida;

- kinetoterapie pentru gravide, un program special derulat sub supravegherea unui specialist Medikineto, care previne problemele ce pot apărea în timpul sarcinii, pregătește corpul pentru travaliu și ajută la o recuperare mai rapidă postpartum;

- kinetoterapie sportivă, dedicată sportivilor care vor să-și pregătească corpul pentru un nivel ridicat de efort, înaintea competițiilor, dar și să prevină accidentările.

Dacă ai nevoie de servicii de kinetoterapie adulți, clinica Medikali din București cu a sa echipă specializată Medikineto este cea mai bună alegere pentru tine. Te așteptăm la evaluare și apoi să descoperi beneficiile unei terapii sub îndrumarea unor kinetoterapeuți empatici și profesioniști.

Programează-te online, simplu și rapid, sau sună la call center-ul Medikali.