Baza de recuperare Medikineto este dotată conform ultimelor standarde în fizioterapie și kinetoterapie, pentru o ameliorare rapidă a problemelor cu care te confrunți. Vei lucra alături de terapeuți cu experiență care folosesc echipamente medicale ultraperformante și terapii adaptate nevoilor tale.

Sintesi Gym

Este un aparat multifuncțional de ultimă generație, ce permite pacientului să realizeze o gamă largă de exerciții fizice și să își urmărească progresul în timp real. Tehnologia patentată Dynamic Vectoring face ca Sintesi Gym să înglobeze o mare parte dintre aparatele tradiționale de fitness.

Aparat Electroterapie

Acesta este un echipament medical ce utilizează cele mai noi tehnologii pentru electroterapie și terapie prin ultrasunet. Este folosit pentru a stimula vindecarea și repararea țesuturilor, pentru a reduce inflamațiile și edemul și pentru stimularea producției de colagen.

Aparat Laser Terapie

Acest aparat medical de ultimă generație este folosit pentru folosit pentru a îmbunătăți circulația sangvină, a accelera refacerea țesuturilor, a stimula sintetizarea de proteine și a facilita schimbul electrolitic intra și extra celular, dar și cu scop antiinflamator, antiedemic și analgezic.

Aparat Shock Wave

Cu aparatul medical ultraperformant Shock Wave de la producătorul german Zimmer, pacienții beneficiază de terapia cu unde de șoc de joasă frecvență ce reduce durerea sistemului musculoscheletal și favorizează vindecarea țesuturilor.

 img
 img
 img

Aparat Fizioterapie Tecar Winback

Acest echipament medical este folosit pentru proceduri de diatermie (TECAR) prin care se folosește energie de înaltă frecvență, 100% non-invazivă, pentru a stimula fluxul sangvin în zona tratată și a reda pacienților libertate de mișcare.

Aparat Crioterapie Game Ready

Sistemul medical Game Ready combină terapia rece și compresia dinamică pentru a îmbunătăți mobilitatea și a accelera recuperarea. Tehnologia ACCEL, Active Compression and Cold Exchange Loop reduce durerea, edemul, consumul de medicamente analgezice și optimizează ședința de terapie.

Aparat Kinetoterapie pentru Decompresie și Tracțiune

Acest aparat medical este folosit pentru tracțiuni lombare și cervicale. Terapia prin elongații contribuie la scăderea presiunii asupra coloanei vertebrale și reduce durerea resimțită la nivelul mușchilor și articulațiilor, prin alinierea corectă a oaselor, mușchilor și detensionarea ligamentelor și articulațiilor.