021 9809

Descoperă o experiență medicală care îți dă încredere

Vezi video
Clinica Medikali
Alinare Arrow
Clinica Medikali
Ascultare Arrow
Clinica Medikali
Susținere Arrow
Clinica Medikali
Îndrumare Arrow

Ascultăm, înțelegem, acționăm

Acesta este angajamentul nostru față de fiecare pacient. Pentru că atunci când îngrijirea medicală este orientată către nevoile tale, drumul către sănătate devine mai clar și mai sigur.

La clinica Medikali, punem pe primul loc nevoile tale profund umane, ca să-ți putem oferi cele mai bune tratamente medicale.

Pachete Medikali

Mai mult decât medici, parteneri de drum

Vei găsi în fiecare profesionist Medikali, pe lângă standarde medicale impecabile, o atitudine atentă, orientată spre comunicare și colaborare strânsă cu fiecare pacient în parte.

Cunoaște echipa de medici

Cum îți câștigăm încrederea la clinica Medikali?

Îngrijire completă

Îngrijire completă

Toate serviciile medicale de care ai nevoie, în același loc.

Navigator de pacienți

Navigator de pacienți

Ești ghidat pas cu pas în experiența medicală.

Acces rapid la servicii

Acces rapid la servicii

Programare în maximum 24 de ore, prin call center.

Abordare integrată

Abordare integrată

De la prevenție și diagnostic, la tratament și recuperare.

Grijă și empatie

Grijă și empatie

O altfel de relație medic-pacient. Te tratăm ca pe cineva din familie.

Oferte personalizate

Oferte personalizate

Abonamente pentru adulți, de care beneficiază GRATUIT și copiii.

Centru Recuperare Medikali

Un centru de recuperare care îți dă încredere

Ca să îți reintri în ritmul pe care ți-l dorești, un centru dedicat de recuperare medicală, alături de profesioniști care fac din sănătatea ta o prioritate, este cea mai bună alegere.

Descoperă centrul Medikineto
Abonamente Medicale Medikali

Un abonament medical care îți dă încredere

Beneficiază de o ofertă unică pentru sănătatea familiei tale. Alege un abonament de sănătate Medikare și copilul tău este inclus GRATUIT.

Descoperă abonamentele Medikare

Și ei au încredere în noi

★★★★★ Google

Încă de la receptie simți că această clinică are la bază niște valori pe care, din păcate, ne-am obișnuit sa nu le mai întâlnim din poziția de client/pacient. Amenajarea este impecabilă, cu foarte multă atenție la detalii, curățenia desăvârșită, iar personalul de la receptie este foarte atent și jovial ( în plus, sunt instruiți să te conducă la cabinet, detaliu care m-a uimit, nefiind obișnuită cu un astfel de tratament la alte clinici private). În timp, cu siguranță vor fi mai mulți pacienți, însă sper sa nu renunțe la standardele pe care le au acum pt ca îmi doresc ca si pe viitor Medikali sa fie prima mea optiune pt orice serviciu medical de care eu și familia mea vom avea nevoie. Până acum am mers doar la pediatrie, la doamnele doctor Bitoleanu și Romașcu, de care ne-a fost foarte drag, au fost extrem de atente și meticuloase în cadrul consultului pediatric.

★★★★★ Google

Recomand cu mult entuziasm aceasta clinica construita la standarde europene. Pe durata fiecarei vizite, personalul din receptie si cadrele medicale mi-au inspirat incredere si profesionalism, caldura si atentie pentru pacient. Vin cu placere de fiecare data.

★★★★★ Google

Nu doar ca recomand...dar o sa si revin,de curand am luat contact cu aceasta clinica iar maine ma voi inscrie la medicul de familie! Îmi place atenția ce se acorda pacientilor din parte intregului personal iar curatenia este desavarsita! Tineti-o tot asa! Mult succes!

★★★★★ Google

Am fost foarte plăcut surprinsă de serviciile și amabilitatea personalului medical din clinica dumneavoastră încă de la prima mea vizită! Domnișoarele de la recepție sunt foarte drăguțe și pregătite pentru a oferi orice informație. Întâlnirea cu doamna doctor Iliescu Daniela a fost una foarte bună. Conștiinciozitatea , grija și profesionalismul de care a dat dovadă m-a făcut să nu regret că am ales Clinica Medikali. Cu siguranță voi reveni pentru mai multe investigații!!!

★★★★★ Google

Utilizam serviciile clinicii Medikali deja de mai bine de 1luna in cadrul Medikineto, pentru sedinte de kinetoterapie bebelus 1 an si jumătate. Am întâlnit o pe Alice, o persoană deosebita , dedicata, răbdătoare, empatica si profesionista. Bebelușul a facut progrese mari, iar noi, părinții, suntem foarte mulțumiți de aceasta colaborare. Vom continua sa mergem în continuare pana când va fi necesar. Personalul de la recepție este bine pregătit, gata sa ofere toate informațiile, sa ajute la programări si sa ne facă sa ne simțim cat mai bine. Totul este nou, curat, modern, echipamentele sunt noi, oamenii sunt faini. Recomand cu încredere aceasta clinică. Mulțumim Alice, Mulțumim Medikali!

★★★★★ Google

De cand am intrat in clinica am fost primiti de fetele din receptie cu zambetul pe buze. Am fost cu parintii mei la cardiologie si dupa ce au fost consultati am fost chemata in cabinetul d-nului doctor ca sa imi explice problemele lor si sa imi prezinte solutiile pentru acestea, chiar daca le prezentase si lor. Aici am vazut ce inseamna sa fi tratat de un doctor care este preocupat de pacient. Va multumesc!

★★★★★ Google

Nu a existat timp de așteptare, am intrat la consultație imediat ce am ajuns, lucru extrem de important, având în vedere ca aveam o programare la pediatrie cu un bebeluș. Personal amabil la recepție, curățenie. Servicii medicale ireproșabile, dl dr Victor Miron este extrem de răbdător, blând cu copilașii și dornic să ofere explicații legate de orice nelămurire sau îngrijorare a părinților.

★★★★★ Google

Am fost in clinica la cateva specialitati diferite si am urmat si un plan de recuperare. Totul e la superlativ si nu am absolut nimic de reprosat nimanui. Personalul este foarte dragut, empatic si dornic sa ajute. Se respecta programarile, odata chiar am fost sunata ca se intarzie 15 minute. Am ramas impresionata, aceasta clinica poate fi folosita drept exemplu de ASA DA.

★★★★★ Google

Recomand pe doamna Doctor Georgiana Cosneanu ca medic de familie. Ascultă și respectă nevoile și limitele pacientului, pare că îi pasă cu adevărat de acesta. De asemenea, doamnele asistente sunt extrem de amabile.

★★★★★ Google

Experienta foarte buna la fizioterapie si kinetoterapie. Terapeut ce se ocupa de un singur pacient fara a avea alte distractii in timpul sesiunilor de recuperare. Personal pregatit foarte bine, in acelasi timp explicand fiecare procedura c urmeaza sa fie executata.

Contact Medikali

Orice nevoie ai avea, suntem aproape de tine

021 9809 Bld. Theodor Pallady 66A, Sector 3, București Program: Luni-Vineri: 07.00-21.00
SAL SOL