Skip to content
Medikali

Servicii ecografie

Despre ecografie

Am creat pentru tine pachete de prevenție, cu cele mai importante servicii de screening dedicate sănătății feminine. Pachetele includ investigații precum: ecografia transvaginală și ecografia mamară. Ecografia transvaginală poate depista chisturi, fibroame uterine, afecțiuni ale endometrului (țesutul care căptușește uterul), dar și cauze ale durerilor, sângerărilor și anumitor tipuri de infertilitate. Ecografia mamară identifică modificări în structura sânului, chisturi sau noduli. Este recomandată dacă la palpare sunt depistați noduli, modificări cutanate sau de consistență, roșeață, dar și scurgeri mamelonare.

Circa 50 de tipuri de ecografie, între care ecografii Doppler, abdominale și peste 10 ultrasonografii de sarcină, sunt efectuate la Clinica Medikali din București de peste 20 de medici supraspecializați. Pentru rezultate precise, folosim aparatură de ultimă generație, iar pentru femei am creat pachete de prevenție speciale, cu beneficii importante, ce includ investigațiile recomandate de specialiștii în obstetrică-ginecologie și chirurgie senologică. Pentru monitorizarea sarcinii și pentru proceduri imagistice necesare în diagnosticare realizate cu aparate performante, programează-te la Medikali prin call-centerul clinicii situate în bd. Theodor Pallady nr. 66A, sector 3, București.

Ce este ecografia?

Ecografia – sau ultrasonografia – este o investigație imagistică noninvazivă cu ultrasunete, care ajută medicul să vizualizeze organele și alte structuri anatomice interne, pentru a putea stabili un diagnostic de certitudine sau a monitoriza diverse afecțiuni. Cu ajutorul ecografului sunt evaluate structurile moi, pentru cele osoase fiind indicate alte metode de examinare, ce țin de radiologie și imagistică medicală.

Ultrasonografia este cea mai folosită metodă de investigație, la ora actuală, pentru că vine cu o multitudine de beneficii pentru sănătate și nu are contraindicații. Este nedureroasă, lipsită de riscuri și fără efecte adverse. Este 100% sigură inclusiv pentru copii și femei gravide și poate fi repetată ori de câte ori recomandă medicul.

Când este recomandată o ecografie?

Fiind o investigație imagistică necesară pentru diagnosticare în patologii extrem de diverse, ce includ toate structurile anatomice moi, cu excepția plămânilor și a creierului, procedura e recomandată ori de câte ori pacientul are o suferință la nivelul acestor structuri, pentru ca medicul să vadă dacă există o modificare morfologică sau funcțională care cauzează simptomele acuzate.

Anumite tipuri de ultrasonografie sunt indicate și în lipsa simptomelor, ca metodă de prevenție – ecografia mamară și cea transvaginală sunt, de exemplu, recomandate anual, în cadrul programului de screening destinat femeilor.

În ce zone ale corpului se pot face

Se pot face în toate zonele corpului, pentru evaluarea organelor, țesuturilor și fluxului sangvin (caz în care vorbim despre ecografii Doppler), având doar două limitări importante: pentru că ultrasunetele nu se propagă eficient prin aer și prin oase, sunt ineficiente în evaluarea plămânilor și a creierului. Pentru acestea, medicul va recomanda alte investigații: radiografii sau investigații de tip CT ori RMN.

Aceeași situație este valabilă în cazul în care trebuie vizualizate obiectelor străine în corpul uman – pentru localizarea lor, în vederea extracției, ultrasonografia este ineficientă. Prima opțiunea o reprezintă radiografia, apoi, dacă aceasta nu este elocventă, se poate apela la CT sau la RMN.

Tipuri de ecografie în funcție de tehnologie

Există trei tehnologii de imagistică cu ultrasunete, 2D, 3D și 4D, fiecare cu caracteristici și utilizări distincte, iar medicii pot solicita utilizarea unui anumit tip în funcție de scenariul clinic specific.

De exemplu, o ecografie 2D va fi întotdeauna prima opțiune pentru o evaluare de rutină a ficatului sau a rinichilor. Tehnologia 3D poate fi aleasă pentru a obține o vedere detaliată a inimii sau pentru ecografiile Doppler, prin care sunt evaluate structurile vasculare. Iar pentru procedurile care necesită ghidare în timp real, cum sunt anumite biopsii, tehnologia 4D este esențială.

Ecografie 2D

Se mai numește bidimensională, este tehnologia care stă la baza ultrasonografiei și este tipul cel mai frecvent folosit pentru evaluarea organelor, a vaselor de sânge și a țesuturilor. Redă imagini clare, alb-negru, ale structurilor examinate, fiind indispensabilă în diagnosticarea și monitorizarea unui număr ridicat de afecțiuni. Este o investigație rapidă și cu costuri reduse, față de celelalte două tipuri.

Ecografie 3D

Tehnologia 3D utilizează o serie de imagini 2D capturate din diferite unghiuri pentru a crea o imagine tridimensională a structurii examinate. Este, de regulă, preferată pentru evaluarea chisturilor și a tumorilor, când se impune o claritate superioară în evaluarea unui organ sau în ecografia de sarcină, unde vizualizarea în detaliu a structurilor fetale pot ajuta la detectarea malformațiilor. Necesită echipamente mai scumpe și timp suplimentar pentru procesarea imaginilor.

Ecografie 4D

Această tehnologie permite vizualizare imaginilor 3D în timp real – practic, aparatul ecograf redă imagini în mișcare -, lucru care o face extrem de valoroasă pentru evaluarea funcțională a organelor, dar și în sarcină. Cu 4D poate fi, de exemplu, urmărită mișcarea valvelor inimii, când e suspectată o valvulopatie, și pot fi monitorizate mișcările fetale. Este cea mai costisitoare dintre tehnologii, necesitând aparatură avansată și medici supraspecializați pentru operarea ei.

Ce tehnologie folosim la Medikali București

Clinica Medikali este dotată cu tehnologie imagistică de ultimă generație, care asigură pacienților investigații de înaltă precizie, esențiale în procesul de diagnosticare. Tehnologiile 2D, 3D și 4D sunt toate disponibile în clinica noastră, unde patru aparate ecograf ultraperformante, fiecare special conceput pentru a răspunde unor nevoi specifice, sunt folosite pentru efectuarea a circa 50 de tipuri de ultrasonografii.

Ecograful Voluson E8 RSA BT19, un adevărat diferențiator în domeniu, este o tehnologie de înaltă performanță, care oferă imagini 2D, 3D și 4D de o claritate superioară. Modul de măsurare automată a parametrilor de biometrie (SonoBiometry) îl face ideal pentru ultrasonografiile recomandate în sarcină, iar modul de lucru B-flow îl face util pentru vizualizarea dinamicii fluxurilor sangvine fără a fi dependent de tehnologia Doppler. Este un ecograf folosit cu predilecție în biometriile și morfologiile fetale, pentru ecografiile transvaginale și mamare cu sau fără elastografie, dar și în ultrasonografiile abdominale, de părți moi și musculoscheletale, de organ, tiroidiană, testiculară și peniană.

GE Healthcare – Vivid  T9/Vivid T8 Ultra Edition  este o altă tehnologie de vârf disponibilă în Clinica Medikali, o soluție hibrid pentru aplicații cardiovasculare și multidisciplinare. Acest tip de ecograf include în funcționalități capacitatea de a efectua măsurători automate ale spectrului Doppler, cu ajutorul inteligenței artificiale, și modul B-Flow, care permite evaluarea hemodinamicii și a structurii vaselor pe întregul câmp de vizualizare. Ecografia Doppler și ecografia cardiacă sunt efectuate cu acest aparat, dar și o serie de alte ultrasonografii, în care GE Healthcare asigură rezultate remarcabile: ecografia tiroidiană, musculoscheletală, de părți moi, testiculară și peniană.

Samsung H60N,  un alt aparat de ulltimă generație utilizat de echipa noastră, este conceput pentru a servi ca instrument de diagnostic multifuncțional, având aplicabilitate într-o multitudine de specialități medicale. Asigură, printre altele, investigații de precizie în obstetrică-ginecologie (inclusiv biometrii și morfologii fetale), în chirurgie vasculară (ecografii Doppler) și în endocrinologie (ecografie tiroidiană).

GE Versana Premier  reprezintă soluția completă pentru ecografiile abdominale, dar performanțele sale nu se opresc aici. Protocoalele de scanare îl recomandă și în ultrasonografiile Doppler, în ecocardiografii sau în ecografiile de organ, de tiroidă, de părți moi, cele musculoscheletale, peniene și testiculare.

Tipuri de ultrasonografii disponibile la Medikali

În clinica noastră situată în sectorul 3, București, punem la dispoziția pacienților circa 50 de tipuri de ecografii, din care peste 10 de sarcină. Peste 20 de medici cu supraspecializare în ecografie, realizează și interpretează aceste investigații, înmânând pe loc rezultatele.

Iată ce tipuri de ultrasonografii poți efectua la Medikali:

Ecografii Doppler

Ecografiile Doppler, folosite în diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor cardiovasculare, presupun vizualizarea și măsurarea fluxului sangvin în artere și vene. De regulă, se recomandă pacienților cu vene varicoase, cu risc de ateroscleroză (îngustarea arterelor din cauza depunerilor de plăci de aterom) sau cu suspiciune de tromboză venoasă. Evaluarea circulației sangvine (direcție, viteză) poate fi evaluată prin Doppler în diferite părți ale corpului – membre superioare sau inferioare, gât, organe interne.

La Medikali, pot fi efectuate ecografii Doppler pentru aorta abdominală, artere carotide și vertebrale, membre inferioare și membre superioare. Totodată, oferim posibilitatea testării Doppler la pachet cu consultul de chirurgie vasculară.

Și în cadrul ecografiilor de sarcină, recomandăm ecografia Doppler pentru evaluarea creșterii și a stării de bine a fătului, în săptămânile 32-40 de sarcină. Investigația este efectuată cu tehnologie performantă, de medici specializați în obstetrică-ginecologie.

Ecografie abdominală

Ecografia abdominală poate fi totală, de abdomen inferior sau de abdomen superior, în funcție de afecțiunea suspectată și organele investigate. Toate trei tipurile sunt disponibile la Clinica Medikali, pentru adulți și copii deopotrivă.

Ecografia de abdomen superior vizează patologii ale ficatului, stomacului, vezicii biliare și căilor biliare, splinei, rinichilor și pancreasului. Cea de abdomen inferior examinează ovarele, uterul, colul, vezica urinară și trompele uterine în cazul femeilor și vezica urinară, prostata și veziculele seminale, în cazul bărbaților. Aceasta este utilă în investigarea patologiei pelvine. Iar ultrasonografia de abdomen total este utilă pentru examinarea tuturor organelor din cavitatea abdominală.

Ecografiile abdominale pot fi efectuate și pentru confirmarea și controlul sarcinii.

Ecografie de organ

Aceasta poate viza examinarea cu ajutorul ultrasunetelor a oricărui organ intern, cu excepția plămânilor și creierului, pentru care sunt necesare alte tipuri de teste. În funcție de patologia suspectată, medicul poate recomanda investigarea imagistică a vezicii biliare sau a vezicii urinare, a ficatului, rinichilor, pancreasului sau splinei.

Ecografie reno-vezicală

Este o metodă de screening uzuală în urologie și nefrologie, care ajută medicii să evalueze starea de sănătate a rinichilor. Investigația este recomandată când există suspiciunea de litiază renală sau de tumori la nivelul rinichilor, dar și pentru a depista eventuale malformații.

Ecografie reno-vezico-prostatică

Pe lângă examinarea ecografică a rinichilor și vezicii urinare, în această investigație imagistică se adaugă examinarea prostatei, când medicul suspectează o inflamație la acest nivel, existența unor calculi sau prezența cancerului. Poate fi recomandată și în infertilitate.

Ecografie mamară

Ecografia mamară vizează examinarea sânului, pentru depistarea oricăror modificări structurale și detectarea precoce a afecțiunilor mamare. Este recomandată anual, ca parte a pachetului de analize și investigații de prevenție a cancerului – de regulă, în aceeași perioadă cu examinarea ginecologică și efectuarea testului Papanicolau. Ecografia mamară poate fi recomandată pacientelor de specialistul în obstetrică-ginecologie sau de medicul specializat în chirurgia sânului.

După 40 de ani, devine complementară mamografiei (dacă nu există contraindicații pentru mamografie).

Ecografie mamară cu elastrografie

Acest tip de investigație măsoară elasticitatea țesutului mamar când la ecografia simplă sunt depistați noduli. Sonoelastografia ajută la diferențierea formațiunilor benigne de cele maligne, reprezentând un instrument extrem de valoros în depistarea timpurie a cancerului mamar.

Ecografie musculoscheletală

Este folosită pentru examinarea mușchilor, tendoanelor, ligamentelor și articulațiilor, fiind un instrument de investigație extrem de util în diagnosticarea leziunilor traumatice (rupturi totale sau parțiale de mușchi sau ligamente) și a celor de natură inflamatorie (tendinite, bursite, artroze, calcificări).

Ecografie de părți moi

Vizează investigarea imagistică a țesuturilor moi când sunt depistate sau suspicionate adenopatii, chisturi, abcese, hematoame, lipoame sau formațiuni tumorale. Această procedură ajută atât la confirmarea diagnosticului, cât și la monitorizare post-chirurgicală a sănătății pacientului.

Ecografii de sarcină

După confirmarea sarcinii, pentru urmărirea acesteia sunt recomandate ecografia de control în sarcină și o serie de ultrasonografii numite morfologii fetale, în timpul cărora sunt examinate în detaliu fătul și mediul în care acesta se dezvoltă (placentă, lichid amniotic). Aceste ecografii au prețuri diferite, în funcție de tipul de sarcină – unică, gemelară, tripleți.

Morfologia fetală de trimestrul I se efectuează în săptămânile 11-14 de sarcină. Se poate face transabdominal, transvaginal sau combinat. Este investigația în timpul căreia medicul face primele măsurători ale fătului (lungime, greutate), estimează vârsta gestațională, identifică sarcinile multiple și eventuale malformații ori anomalii ce pot semnala afecțiuni genetice.

Morfologia fetală de trimestrul II se face în săptămânile 20-24 de sarcină și este cea mai importantă din cele trei morfologii – acum, fătul este bine dezvoltat, iar medicul poate analiza amănunțit toate structurile sale anatomice și mediul în care se dezvoltă, dar și colul uterin. Este perioada în care se evidențiază anomalii nedetectate la morfologia de trimestrul I. 

Morfologia fetală de trimestrul III se face în săptămânile 30-32 de sarcină și ajută la depistarea unor anomalii cu manifestare tardivă, cum sunt cele cardiace și ale sistemului nervos central. Sarcina apropiindu-se de final, o atenție sporită este acordată și placentei.

Ecografii de sarcină complementare morfologiilor sunt cele cu biometrie, recomandate în fiecare trimestru, pentru monitorizarea dezvoltării fătului prin măsurarea tuturor parametrilor importanți de creștere.

În plus, la Medikali poate fi efectuată, săptămânile 32-40 de sarcină, investigația imagistică pentru evaluarea creșterii și a stării de bine a fătului – scor biofizic fetal și ecografie Doppler de sarcină.

Ecografie de șold la bebeluși

Ecografia de șold la bebeluși ajută la depistarea timpurie a displaziei de dezvoltare a șoldului (poziționarea incorectă a capului femural în cavitatea acetabulară). Trebuie făcută până la vârsta de 4-6 luni, pentru că apoi intervine osificarea capului femural, care împiedică pătrunderea ultrasunetelor.

La Medikali Pallady găsești medici specializați în această investigație, la care poți apela cu încredere, dacă neonatologul ori pediatrul suspectează o displaziei de dezvoltare a șoldului și ți-a recomandat această investigație. Aparatura folosită în clinica noastră pentru ultrasonografia de șold la bebeluși este de ultimă generație.

Ecografie de tiroidă

Ecografia de tiroidă este recomandată de specialistul în endocrinologie, dacă în timpul consultației, la palpare, a constatat prezența unor noduli tiroidieni, dar și dacă există modificări ale funcției glandei tiroide, dacă pacientul are gâtul umflat sau prezintă risc pentru afecțiuni tiroidiene. Prin examinarea cu ultrasunete sunt evidențiate orice anomalii tiroidiene – noduli, tumori, inflamații.

De regulă, acest tip de ultrasonografie este însoțit de recomandări pentru analize hormonale. Dacă acestea, împreună, nu clarifică situația, medicul poate solicita investigații și mai amănunțite: biopsie, RMN, CT.

Ecografie de penis și testicule

Ecografia de penis și cea de testicule sunt efectuate de medici din echipa de urologie a Clinicii Medikali, pentru evaluarea circulației sangvine și a structurii și funcționalității organelor sexuale msculine. Sunt investigații recomandate în diagnosticarea afecțiunilor peniene, a disfuncțiilor erectile și a infertilității, dar și pentru identificarea, la nivelul testiculelor, a chisturilor sau tumorilor, a torsiunii testiculare și a varicocelului.

Ecografie transvaginală

Acest tip de investigație, care presupune introducerea sondei de ecograf în vagin, oferă imagini mult mai clare și mai detaliate ale uterului și ovarelor, prin comparație cu ecografia abdominală pelvină (de abdomen inferior). Nu este dureroasă și poate fi folosită de pacientă inclusiv în timpul sarcinii. Este o procedură care ajută la detectarea chisturilor ovariane, a polipilor endometriali, a fibroamele uterine și chiar a cancerul ovarian. Este, totodată, deosebit de utilă în monitorizarea ovulației și pentru urmărirea evoluției unui diagnostic deja stabilit.

În Clinica Medikali, ecografia transvaginală este efectuată cu ultraperformantul ecograf 3D/4D Voluson E8 Expert, un adevărat diferențiator în domeniu, esențial pentru un diagnostic de precizie. Este recomandată anual alături de testul Papanicolau, chiar și în lipsa simptomelor, ca metodă de prevenție.

Sonohisterosalpingografie

Sonohisterosalpingografia este un tip de ecografie prin care sunt examinate cavitatea uterină și permeabilitatea trompelor uterine și care presupune introducerea unei substanțe de contrast în uter, înaintea folosirii sondei de ecograf. Este o investigație folosită în diagnosticarea infertilității, dimpreună cu alte analize și testări recomandate de medicul curant. Nu este dureroasă.

Beneficiile ecografiilor

Spre deosebire de alte metode de investigație, ultrasonografia nu are contraindicații. Cum am menționat anterior, poate fi repetată oricât de des solicită medicul, chiar și pentru aceeași regiune, fără să prezinte vreun risc pentru pacient. Indiferent de zona vizată, vine cu o mulțime de beneficii pentru sănătate.

  • Este complet lipsită de riscuri și efecte adverse.
  • Nu folosește radiații, ci ultrasunete, care sunt inofensive.
  • 100% sigură inclusiv pentru copii și gravide.
  • Este noninvazivă.
  • Nu doare.
  • Este rapidă.
  • Nu necesită internare.
  • Rezultatul este înmânat pe loc.
  • Ajută la depistarea unei palete extrem de largi de afecțiuni.
  • În cele mai multe cazuri, nu necesită pregătire și nu presupune restricții.

Cum se desfășoară investigația la Clinica Medikali din București

La Medikali Pallady vei descoperi o experiență medicală care îți dă încredere. În timpul efectuării ecografiilor de orice tip, asigurăm pacienților noștri tot confortul, eficiență – pentru optimizarea timpului de răspuns și obținerea diagnosticului de certitudine -, și atenție și profesionalism – pentru rezultate precise în orice afecțiune suspicionată.

Examinarea se desfășoară după un flux bine stabilit, pentru ca tu să-ți poți relua cât mai repede activitățile obișnuite. De regulă, durează între 10 și 30 de minute, cu un maximum de 50 de minute în cazul morfologiilor fetale. După investigație, îți este înmânat imediat rezultatul, cu care te vei prezenta la medicul specialist care a stabilit diagnosticul de etapă și ți-a recomandat efectuarea ecografiei.

Cum să te pregătești pentru ecografie

Majoritatea procedurilor nu necesită niciun fel de pregătire din partea pacienților. Câteva restricții și recomandări există însă în cazul ecografiei abdominale și a celor efectuate în sarcină. 

Pregătirea pentru ecografie abdominală presupune să nu să mănânci cu câteva ore înaintea investigației și să nu consumi alimente grase, alimente care fermentează și sucuri acidulate cu 24 de ore înainte. Cu o jumătate de oră înainte, trebuie să consumi apă (medicul îți va indica cantitatea ideală, în funcție de zona care trebuie investigată) și să nu mergi la toaletă. Pentru a elimina gazele din intestine (pot împiedica vizualizarea organelor din cavitatea abdominală), este indicată administrarea de cărbune medicinal cu câteva ore înainte.

În cazul ecografiilor din sarcină, gravidelor le este recomandat să nu folosească creme sau loțiuni în ziua investigației, să golească vezica urinară chiar înaintea intrării în cabinet, iar în cazul morfologiilor de trimestrul II și III, să mănânce înainte de a se prezenta la medic.

Te așteptăm la Clinica Medikali din Sectorul 3, București, pentru servicii la standarde înalte și ecografii Doppler, abdominale sau mamare realizate de medici supraspecializați, cu aparatură performantă. La Medikali Pallady ai parte de o experiență medicală care îți dă încredere și care te ajută să-și recâștigi sănătatea. Programează-te online, simplu și rapid, sau sună la call center-ul nostru pentru a beneficia de cea mai bună îngrijire.

De ce să alegi Clinica Medikali

pin

Găsești toate serviciile medicale de care ai nevoie în același loc

compass

Ești ghidat pas cu pas în experiența medicală de către navigatorul de pacienți

heart

Te bucuri de grija și empatia noastră, simțindu-te parte din familie

emergency

Te programezi simplu și rapid, prin call center sau online

Echipa medicală

Dr. Ciprian Pop Began

Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Dr. Caliopia Gavril Parfene

Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Dr. Codruta Dijmarescu

Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie

Dr. Carmen Constantinescu

Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Dr. Alexandru Mihalache

Medic Primar Urologie

Dr. Ionela Baciu

Medic Primar Endocrinologie

Dr. Cristina Serban Barbu (Ghiata)

Medic Primar Gastroenterologie

Dr. Ioana Stoicescu

Medic Specialist Ecografie

Dr. Oana Silvia Barbulescu

Medic Specialist Chirurgie Generala/Senologica

Dr. Andreea Gabriela Nuta

Medic Specialist Endocrinologie

Ce părere au avut pacienții noștri

AS
AS 13/05/2024

De fiecare dată când vizitez Clinica Medikali, sunt întâmpinată cu un zâmbet cald și o atitudine profesională. Personalul este întotdeauna atent și gata să ajute cu orice nevoie sau întrebare pe care o pot avea. Medicii sunt de top, cu o vastă experiență în domeniul lor, oferind servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Facilitățile clinicii sunt impecabile, cu echipamente moderne și tehnologie avansată, ceea ce mă face să mă simt în siguranță și îngrijită la cele mai înalte standarde. Programările sunt ușor de făcut și flexibile, iar timpul de așteptare este minim, ceea ce apreciez enorm într-un program aglomerat.

AA
AA 08/04/2024

Cuvinte doar de laudă. Într-o țară cu un sistem de sănătate care lasă de dorit. Deși am fost și la alte clinici cu plată și am fost dezamăgită, țin sa menționez ca aici la Medikali, m-am simțit safe, am fost întâmpinată de medici profesioniști, care își dau tot interesul și nu ,,bâjbâie" sau trag de timp. Personal cald și primitor. Vă recomand!

DS
DS 18/07/2024

Am rămas impresionată de această clinică și de profesionalismul angajaților. M-am bucurat să mă aflu într-o clinică în care lumea te ajută cu zâmbetul de buze.

AS
V. M. 24/07/2024

Nu a existat timp de așteptare, am intrat la consultație imediat ce am ajuns, lucru extrem de important, având în vedere că aveam o programare la pediatrie cu un bebeluș. Personal amabil la recepție, curățenie. Servicii medicale ireproșabile, dl dr. Victor Miron este extrem de răbdător, blând cu copilașii și dornic să ofere explicații legate de orice nelămurire sau îngrijorare a părinților.

CP
CP 21/06/2024

Încă de la intrare fetele de la recepție sunt zâmbitoare și comunicative. Am mers de două ori în această clinică, la neurologie (domnul doctor Tudor Ovidiu) și endocrinologie (doamna doctor Baciu Ionela) și am plecat în ambele dăți mai mult decât mulțumită de consultații. Respect, empatie pe tot parcursul consultației și lămurită de problemele cu care m-am prezentat în clinică. Felicitări pentru personal, profesionalism și seriozitate! Recomand!!!

CX
CX 05/06/2024

Mi-a plăcut foarte mult clinica. Facilitățile erau curate, bine concepute, și mi-a plăcut în mod deosebit ideea că poți vedea o fotografie cu numele unui doctor în fața fiecărei uși de cabinet. A fost ușor să ajung acolo, îmi place că este chiar lângă stația de metrou. Echipa de la recepție a fost foarte plăcută, ajutătoare și cu zâmbetul pe buze. Medicul a fost de asemenea foarte plăcut, empatic, a explicat totul bine și a fost foarte simpatic. Faceți o treabă excelentă!

EG
EG 27/06/2024

Experiența mea în clinica Medikali a fost remarcabilă! Programarea a fost rapidă, iar personalul din recepție a fost extrem de amabil și bine informat. Am fost pentru o consultație la dermatologie, la doamna dr. Cinaru care a fost super profi. O recomand cu mare încredere!

MC
MC 27/06/2024

Recomand cu mult entuziasm această clinică construită la standarde europene. Pe durata fiecărei vizite, personalul din recepție și cadrele medicale mi-au inspirat încredere și profesionalism, căldură și atenție pentru pacient. Vin cu plăcere de fiecare dată.

GM
V. M. 03/06/2024

Am fost primită cu căldură de personalul de la recepție, asistentele au fost foarte atente, iar interacțiunea cu medicul a fost impecabilă (și-a luat timpul necesar pentru a explica tot pe înțelesul meu). Designul clinicii este unul modern, iar aparatura este de ultimă generație. Recomand cu încredere clinica Medikali!

AS
V. M. 17/06/2024

Am fost cu fetița de 8 ani pentru recoltare de analize și a fost o experiență foarte plăcută. Mi-a spus că e prima dată când nu simte mirosul specific de spital/spirt. Domnișoarele asistente de nota 10!

Ai fost sau ești pacient? Spune-ne părerea ta