Masaj Terapeutic

Investigații

Masajul terapeutic este o tehnică manuală prin care se aplică presiune asupra zonelor cu probleme. Această tehnică ajută la îmbunătățirea funcțiilor în multe afecțiuni locomotorii și musculo-scheletale, la vindecarea țesuturilor și la reducerea tensiunii musculare.
Masajul este o terapie folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme medicale, iar astăzi este una dintre cele mai importante tehnici ale fiziokinetoterapiei.

Echipa Medikineto oferă masaj terapeutic pentru adulți, copii, bebeluși și gravide.

Ce spun statisticile

Masajul terapeutic este indicat când se dorește o stare generală mai bună, în perioadele de stres și anxietate, în cazul unei imunități scăzute, pentru afecțiuni precum artrita, dar și pentru recuperarea după accidentări. Această terapie îmbunătățește tonusul muscular, flexibilitatea și ameliorează durerile acute sau cronice.

Masaj Terapeutic img
Masaj Terapeutic img
Masaj Terapeutic img

Investigații și proceduri

Recuperarea sportivă

Medikineto oferă programe personalizate dedicate îmbunătățirii capacităților fizice ale sportivilor, fie că e nevoie de recuperarea după accidentare, de prevenirea accidentărilor și suprasolicitării sau de creșterea performanțelor sportive.

Kinetoterapeuții noștri evaluează starea fizică a sportivului, identifică deficiențele și setează împreună obiectivele. Aceste obiective pot fi diferite înainte sau după competiții importante. Fie că e vorba de stabilizarea stării sportivului, de programe menite să refacă organismul după perioade de antrenament intens sau de recuperare după intervenții chirurgicale sau traumatisme, echipa Medikineto e pregătită să stabilească mixul ideal de terapii pentru o refacere rapidă.

Printre protocoalele Medikineto se numără cele care tratează ruptura de menisc, ruptura tendonului lui Ahile, ruptura ligamentului încrucișat, instabilitățile la nivelul umărului, gleznei, tendinita, luxații, entorse, fracturi, leziuni și hernii. Folosim terapii și aparatură de ultimă generație pentru a le oferi pacienților un avantaj competițional și un parcurs sportiv lipsit de accidentări.

Surse

https://www.sfatulmedicului.ro/Afectiunile-coloanei-vertebrale/atentie-la-pozitia-copilului-ii-poate-crea-mari-probleme-la-coloana_15671