Concierge-ul medical se ocupă de tot, ca tu să mergi la sigur

Ți-e greu să ții pasul cu toți termenii medicali? Vrei să-ți îmbunătățești starea de sănătate, dar nu știi de unde să începi? Te simți ca într-un labirint de fiecare dată când ai nevoie de o consultație sau o investigație?

Dacă nu mai vrei să aștepți luni de zile pentru a prinde o programare la specialistul de care ai nevoie și dacă vrei să intri în cabinet chiar la ora programată, Concierge-ul medical este specialistul de care ai nevoie.

Ce este Concierge-ul medical?

Concierge-ul tău medical este medicul generalist care gestionează dosarul tău medical și te ghidează pas cu pas în călătoria către o stare de sănătate mai bună. Mai exact, acesta se va asigura că primești cea mai bună îngrijire, bazându-se pe o cunoaștere amănunțită a problemelor și nevoilor tale și stabilind o relație de încredere, pe termen lung.

Grija pentru sănătate nu suferă amânare

Cu cât depistezi mai devreme o problemă de sănătate, cu atât e mai ușor să o tratezi. Mai ales, dacă ești în grija unei echipe medicale complete, susținută de Concierge-ul medical.

Acest tip de serviciu medical este menit să faciliteze accesul la cel mai bun plan de prevenție sau tratament pentru o gamă largă de afecțiuni sau riscuri. Cu alte cuvinte, cazul tău medical devine prioritatea Concierge-ului medical care se asigură că parcurgi toți pașii necesari pentru identificarea și tratarea precisă a afecțiunii de care suferi, evitând astfel complicațiile sau înrăutățirea simptomelor. Misiunea sa e aceea de a-ți oferi acces la cea mai bună îngrijire medicală, fără timp pierdut.

 img
 img
 img

Ești în cele mai bune mâini, încă de la prima vizită

La prima vizită în clinica Medikali, medicul Concierge va face o anamneza amănunțită și, în funcție de problema sau problemele medicale identificate ori de riscurile cu care te confrunți, îți va recomanda următorii pași. Aceștia pot include analize, investigații și consult multidisciplinar. Vei primi sfaturi medicale punctuale, consiliere cu privire la starea ta de sănătate și la metode de prevenție. În plus, din acest moment vei avea datele sale de contact, pentru orice alte întrebări medicale apar pe parcurs.

După efectuarea investigațiilor recomandate, medicul Concierge analizează rezultatele acestora, accesând dosarul tău medical digital. În funcție de acestea, vei fi contactat pentru stabilirea următoarei etape. Aceasta poate presupune fie o nouă vizită, fie o discuție telefonică sau o recomandare pe e-mail.

În cazul unui diagnostic ce presupune accesarea unei echipe medicale extinse, Concierge-ul medical devine coordonatorul tău de caz pentru întreg procesul de diagnostic și tratament. Acesta ține legătura cu echipa medicală implicată și îți oferă îndrumare și feedback pentru fiecare etapă a procesului.

Cum accesezi serviciul de Concierge medical

Concierge-ul medical este inclus în serviciile oferite de cardurile private de sănătate Medikali. Dacă ai deja un card Medikali, tot ce mai trebuie să faci pentru a benefica de prima vizită la medicul Concierge este să te programezi. Ai 3 opțiuni:

Iată în ce situații poți apela telefonic medicul Concierge

  • Interpretarea analizelor
  • Sfaturi medicale
  • Urmărirea evoluției unui diagnostic

Ce situații NU intră în atribuțiile medicului Concierge

  • Situații administrative
  • Feedback operațional
  • Efectuare de programări
  • Situații de urgență medicală, așa cum sunt prevăzute legislativ (urgențe critice: accidente, AVC etc.)

Ce faci într-o situație de urgență?

Când ai o problemă neprevăzută de sănătate, fiecare minut contează. Așa că facem totul posibilul pentru a te programa în cel mai scurt timp la medicul de care ai nevoie. În funcție de tipul de card privat de sănătate pe care îl deții și de natura sau urgența problemei vei fi direcționat astfel:

  • Către specialitatea necesară, în cadrul clinicii Medikali
  • Vei primi consiliere telefonică sau video de la medicul Concierge
  • În cazul unei urgențe medicale (definită ca stare medicală sau chirurgicală a cărui debut este brusc, se manifestă prin simptome de o severitate suficientă și pentru care un medic prudent ar considera că în lipsa acordării atenției medicale imediate ar duce la insuficiență fizică gravă sau deces) recomandăm să apelezi la numărul unic de urgență 112 sau să te adresezi celei mai apropiate unități medicale cu profil de urgență. Medikali nu este autorizată ca Unitate de Primiri Urgențe, așa cum este definită de lege.