Skip to content
Medikali

Epilare definitivă cu Elysion Pro. Beneficiile unui sistem avansat de laser cu diodă, care poate fi folosit pe pielea bronzată

ARTICOL
Mergi rapid la:

Tehnologia modernă face posibilă eliminarea definitivă a părului nedorit de pe corp, iar în Clinica Medikali Pallady, specialiștii în terapii dermato-cosmetice care efectuează această procedură folosesc o tehnologie avansată, ce dă rezultate inclusiv pe pielea bronzată și reduce interdicția expunerii la soare înainte și după procedură la doar 5 zile. Cu laserul Elysion Pro, poți urma tratamentul de epilare definitivă în orice anotimp, inclusiv vara! Obține pielea fină la care visezi programându-te pentru epilare cu laser Elysion Pro prin call-centerul clinicii noastre, situate în bd. Theodor Pallady nr. 66 A, sector 3, București.

Ce este Elysion Pro, tehnologia de epilare laser folosită în Clinica Medikali

Laserul Elysion Pro, folosit în Clinica Medikali din București, este un sistem laser cu diodă de mare putere, dezvoltat din necesitatea de a oferi tratamente de epilare definitivă cu eficiență sporită. Este o tehnologie de ultimă oră, superioară, care asigură rezultate rapide și durabile.

Sistemul laser Elysion Pro vine cu multiple opțiuni de reglare a dimensiunilor spoturilor, vitezei, impulsurilor și puterii, adaptându-se ușor la nevoile pacientului, pentru a oferi rezultatele dorite. Are o precizie sporită, prin reglajele fine ale impulsurilor energetice, asigurând temperaturile optime pentru distrugerea foliculilor piloși din zona tratată, fără a afecta în vreun fel pielea.

Este un laser sigur pentru toate tipurile de piele, conceput pentru epilare definitivă pe tot corpul, putând fi adaptat pentru tratamentul pe zone mai mari sau mai mici, după nevoia fiecărui pacient.

Avantajele epilării definitive cu laserul Elysion Pro

Elysion Pro este un laser cu diodă puternic și eficient, care folosește lungimea de undă clasificată ca „standardul de aur” în tratamentele de epilare cu laser, 810 nm – sigură și potrivită pentru toate tipurile de piele, datorită penetrării profunde și absorbției ridicate a melaninei.

Oferă rezultate rapid și durabile, maximum de confort, prin sistemul de răcire a pielii integrat, și nu presupune perioade de recuperare.

Iată cele mai importante beneficii ale epilării definitive cu dispozitivul laser Elysion Pro, folosit de specialiștii Medikali Pallady:

Elysion Pro este eficient inclusiv pe pielea bronzată

Versatilitatea Elysion Pro face acest tip de laser eficient pe toate tipurile de piele și în îndepărtarea tuturor tipurilor de păr – mai gros sau mai subțire, mai închis la culoare sau mai deschis. Este o tehnologie care poate fi folosită fără interdicții și cu rezultate rapide și durabile inclusiv pe pielea bronzată, spre deosebire de alte aparate laser, mai vechi.

Singurul tip de păr care nu poate fi eliminat prin epilarea laser cu Elysion Pro este părul alb – acesta nu conține pigment și nu poate absorbi lumina laserului.

Interdicția expunerii la soare, de doar 5 zile

Unul dintre cele mai importante avantaje ale laserului Elysion Pro este reducerea perioadei în care este recomandată evitarea expunerii la soare sau solar: doar 5 zile înainte și după ședința de epilare laser. În cazul tehnologiilor laser anterioare, recomandarea este de evitare a soarelui pe întreaga durată a tratamentului.

Rezultate rapide, vizibile după primele ședințe

Tehnologia Ultra Short Pulse (USP) și opțiunea de mod dinamic (15 Hz) permit sesiuni rapide și eficiente, cu rezultate vizibile de la primele ședințe. Această tehnologie atacă celulele germinative ale foliculilor de păr fără a supraîncălzi pielea.

Confort și siguranță, cu sistemul de răcire Crystal Freeze

Deși există contraindicații comune – sarcina, afecțiuni cutanate active, utilizarea de medicamente fotosensibilizante -, tehnologia avansată și sistemul de răcire eficient al laserului Elysion Pro (Crystal Freeze menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în timpul tratamentului) reduc riscul de arsuri și disconfort și fac ca procedura să fie mai sigură pentru o gamă mai largă de pacienți.

Elysion Pro oferă posibilitatea personalizării tratamentelor

Adaptabilitatea sistemului Elysion Pro permite efectuarea de tratamente personalizate, pe zone reduse sau extinse, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Interfața prietenoasă facilitează operarea și ajustarea parametrilor, pentru a obține rezultate optime.

Rezultate durabile și eficiență în tratarea foliculitei

Rezultatele obținute prin epilarea cu laserul Elysion Pro sunt nu doar rapide, ci și durabile, reducând semnificativ creșterea părului după tratament. Un alt beneficiu important este îmbunătățirea calității pielii – de aceea, specialiștii Medikali recomandă epilarea laser cu această tehnologie superioară persoanelor care suferă de foliculită. Tratamentul laser este prima opțiune terapeutică în foliculită, afecțiune cutanată des întâlnită atât a femei, cât și la bărbați.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro la Medikali

Tratăm problemele pielii, precum foliculita, cu aceeași responsabilitate cu care tratăm toate problemele medicale. De aceea am investit în tehnologie de ultimă oră și de aceea, în Clinica Medikali Pallady, epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro este efectuată de un profesionist cu experiență în proceduri dermato-cosmetice. Iar o echipă de experți în dermatologie îți stă la dispoziție pentru consultație și recomandări, înaintea inițierii acestei terapii, prin care vei obține pielea la care visezi: netedă, fină, îngrijită, fără inflamațiile inestetice și dureroase specifice foliculitei și fără păr nedorit.

Avem grijă și ca epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro să fie rentabilă pentru tine, nu doar eficientă. Am creat abonamente de 8 ședințe de tratament, pentru fiecare zonă ce poate fi vizată de epilarea definitivă, dar și pentru „full body”, dacă dorești să scapi de părul nedorit de pe tot corpul. Abonamentele au avantajul unui cost scăzut per ședință, față de sesiunile programate și achitate individual.

Te așteptăm la Medikali pentru a-ți reda starea de bine. Pe lângă epilarea laser, poți beneficia la noi de o gamă largă de proceduri estetice menite să-ți redea frumusețea și tinerețea, cum sunt injectările cu acid hialuronic pentru conturarea bărbiei sau pomeților, pentru umplerea ridurilor sau mărirea buzelorinjectări cu toxină botulinică pentru estomparea ridurilor sau reducerea transpirației, tratamente de microneedling cu Dermapenrejuvenare cu Profhiloterapia Vampir sau tratamentul Sculptra.

Programează-te acum la prima ședință de epilare definitivă cu laser Elysion Pro la Clinica Medikali din București, ca să te bcuuri cât mai repede de o piele fină. Poți face programarea foarte simplu: online sau sunând la call center-ul nostru.

Distribuie articolul pe: